U bent hier: Home / Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink

Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink

by J.L. de Kreek — last modified 18-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Nog altijd zijn personen opzoek naar de moordenaar van Mark Schouwink en Dennis van Uhm. Uit betrouwbare bronnen kan blijken dat Geert Wilders er achter zit en dat GeenStijl enthousiast meedoet. Mark Schouwink en Dennis van Uhm zijn gesneuveld te Afghanistan 18 april 2008 nadat Wilders daar middels misbruik van vrije meningsuiting de ontsteking van een bermbom opzettelijk heeft uitgelokt. “Eindelijk FITNA maakt slachtoffers” laten medeplichtige betrokkenen weten op GeenStijl.

Tijdens het eerste Wildersproces in Amsterdam zijn pogingen ondernomen Wilders te laten aanhouden voor zijn voortgaande misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Mark Schouwink was de beste militair van de NATO. Dennis van Uhm was de zoon van de Commandant der Strijdkrachten. Wilders was op voorhand gewaarschuwd door professionals in verband met de risico's van zijn negativist over de vijand bij en tijdens gewapend conflict. Het is zeer ongepast negativiteit over de vijand te uiten. Dat is provocerend. Wie niks positiefs zegt kan beter zwijgen.

Wilders is nog niet vervolgd voor zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Wilders heeft inmiddels een vervolg op FITNA aangekondigd. Het is in ieder geval geen journalist opgevallen dat de Officier van Justitie een waarheidsvermoeden geformuleerd heeft in een officieel ambtsbericht over het gevaar wat Wilders is voor de veiligheid van de Staat. Allemaal te lezen voor journalisten van bijvoorbeeld de Telegraaf. Wilders en de Telegraaf hebben een historische band. Zowel Wilders als de Telegraaf zijn volgers van de grote voortrekkers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus