U bent hier: Home / Chris Klomp misbruikt kinderen

Chris Klomp misbruikt kinderen

by J.L. de Kreek — last modified 19-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Joris Demmink van de VVD misbruikt kinderen. Joris Demmink bevindt zich in goed gezelschap. Zijn vrienden profiteren ervan. Joris Demmink is tevens betrokken bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Ook in het buitenland voegt Joris Demmink kinderen grote hoeveelheden leed toe. Tot ze eraan overlijden. Het kindermisbruik van Joris Demmink is grootschalig. Hij heeft er een organisatie voor ingericht wat eufemistisch kinderbescherming genoemd wordt.

Wanneer journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad getipt wordt over het grote schandalige kindermisbruik van de Nederlandse kinderbescherming waaraan Joris Demmink als SG van justitie leiding heeft gegeven verklaart hij de deskundige tipgever “koekoek”. Chris Klomp is de bekende rechtbankverslaggever van het AD. De rechtszaken waarin de Rechtspraak is bedreigd om de Nazi-feiten van Wilders te ontkennen heeft Chris Klomp gemist. Joris Demmink en Geert Wilders zijn partners in de oorlogsmisdaden en het terrorisme en de genocide van VVD.

Chris Klomp zal repliceren dat het kindermisbruik en de oorlogsmisdaden en het terrorisme en de genocide van Joris Demmink nog niet zijn bewezen. Dat komt omdat Chris Klomp de feiten negeert en overschrijft wat hem door zijn 'overlord' wordt voorgeschreven. Het kindermisbruik van Joris Demmink en zijn groep is een groot maatschappelijk probleem. Er is geen enkele journalist die het aan de grote klok hangt. Mediapersoonlijkheden blijken ook oververtegenwoordigd te zijn in het misbruik van kinderen. Net Katholieken.

Getuigen genoeg die verklaren dat kinderen zonder grond bij ouders worden weggehaald om te worden misbruikt en bedreigd. Zelfs babies. Rapport na rapport en nog begrijpt Chris Klomp niet dat één en één gewoon twee is. Dat geldt ook voor de overige zware misdrijven van Joris Demmink. Echt niet dat bij Chris Klomp een lampje brandt als het gaat om de illegale oorlog in Irak en de gevolgen nu met dreigingen van Jihad en de grote aantallen doden in Irak, en Joris Demmink van de VVD. Op kosten van de belastingbetaler. Chris Klomp kan het makkelijk betalen. Hij is tenslotte de prominente journalist journalist van het Algemeen Dagblad die de feiten verborgen wil houden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus