U bent hier: Home / Sex met minderjarigen

Sex met minderjarigen

by J.L. de Kreek — last modified 21-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Ambtenaren hebben sex met minderjarigen. Telegraaf en het AD laten gisteren weten dat een topman van het OM wordt verdacht van betaalde ontucht met een zestienjarige. Dat levert vanzelf associaties met Joris Demmink. Minderjarigen worden op grote schaal misbruikt door ambtenaren. Reeds lang worden pogingen ondernomen het chronische kindermisbruik door ambtenaren te laten vervolgen. Chris Klomp van het Algemeen Dagblad heeft het er nooit over.

In Nederland opereren ambtenaren in groepen diepgaand samen werkend met experts zoals psychologen en gedragsdeskundigen om minderjarigen ten titel van kinderbescherming bij ouders of verzorgers onrechtmatig weg te halen om ze te misbruiken. Daarover zijn talrijke rapporten verschenen. Niemand die daarop adequaat reageert. Ook Chris Klomp van het AD niet. Chris Klomp heeft wel veel artikelen geschreven over Joris Demmink. Dat Demmink als SG van justitie leiding heeft gegeven aan georganiseerd kindermisbruik door ambtenaren heeft Chris Klomp nog niet uit zijn pen gekregen. Wanneer hij erop gewezen wordt verklaart hij de boodschapper “koekoek”.

Of de topambtenaar van het OM die nu verdacht wordt van kindermisbruik iets te maken heeft met de jeugdbescherming is niet bekend. In de Amsterdam Zuidoost is de William Schrikker Groep gevestigd. Ook de huidige Secretaris Generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport was leidinggevend in de Amsterdamse jeugdbescherming. Er zijn talloze pogingen gedaan Erik Gerrits en zijn Bureau Jeugdzorg Amsterdam op het goede pad te brengen. Dat is niet gelukt. Afspraken voor gesprekken op het bureau van Politie over het wangedrag van kinderbeschermers zijn van hogerhand afgeblazen.

Al het onderzoek naar het structurele misbruik van minderjarigen door Nederlandse ambtenaren levert het beeld dat minderjarige meisjes in instellingen van de jeugdbescherming worden klaargestoomd voor de prostitutie. De jongens krijgen onder leiding van de jeugdbeschermers een stoomcursus loverboy. Getuigen verklaren dat meisjes in de instellingen worden misbruikt onder het oog van de bewakingscamera en niemand doet iets.

Het is bekend dat rond de instellingen van de jeugdhulp deze zogenaamd loverboys cirkelen als aasgieren rond makkelijke prooi en de meisjes uit de instellingen oppikken. Ook hier doet niemand wat aan. Ook niet als de Politie bekend is met de aanwezigheid van de pooiers. De topman van het Openbaar Ministerie die nu verdacht wordt van betaalde sex met een minderjarige kan zijn wip gekocht hebben in een geparkeerde auto aan de rand van de stoep van een instelling in beheer van WSG of BJA. Zo regelen ambtenaren dat voor elkaar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus