U bent hier: Home / Diederik Jekel is wetenschapsparasiet

Diederik Jekel is wetenschapsparasiet

by J.L. de Kreek — last modified 24-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Diederik Jekel is de zogenaamde wetenschapsjournalist die op kosten van de staat zijn buik vet vreet en aan tafel bij de Wereld Draait Door interessant doet met zijn mening. Diederik Jekel vroeg op de publieke zender aandacht voor de March For Science want er wordt te veel bezuinigd. Tegelijk blijken de feiten Dierik Jekel niet te kunnen overtuigen van het opzichtige bedrog in de wetenschap waardoor de kloof tussen wetenschap en burger onoverbrugbaar wordt en het werk van Diederik Jekel strafrechtelijke relevantie krijgt.

Reeds een groot aantal jaren maken burgers zich druk om feiten die in de media en wetenschap worden ontkend alsof ze er niet zijn. Zo wordt ook door Diederik Jekel beweert dat AIDS door HIV wordt veroorzaakt terwijl de wetenschappelijke onzin daarvan ook voor Diederik Jekel makkelijk is te zien.

Diederik Jekel houdt zich horende  doof en ziende blind. Diederik Jekel laat zich voorstaan op zijn zogenaamde deskundigheid zodat minder getalenteerde types als Matthijs van Nieuwkerk de geveinsde wetenschap van Diederik Jekel volgen. Grote groepen wetenschappers blijken beroepsleugenaars te zijn die ondersteund door journalisten verzwijgen dat journalisten met Zionistische ambities achter de Holocaust zitten.

De academische geschiedschrijving van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is tot op het bot gecorrumpeerd omdat Diederik Jekel als (wetenschaps)journalist wegkijkt van zijn historische collega's in de journalistiek die de creatieve breinen zijn van de Jodenvervolging van 1940-1945 en overigens de actuele conflicten in Moslimlanden. Deze personen worden door Wilders als helden gezien. Dat is niet alles. Diederik Jekel doet net als de rest van de Mainstream Media alsof de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort terwijl die vliegtuigen van aluminium en de gebouwen van staal waren.

Opvallend veel wetenschappers blijken hun academische behendigheden te misbruiken om ten titel van kinderbescherming bij te dragen aan de gedwongen verdwijning van minderjarigen en de kindermishandeling door de Nederlandse kinderbescherming. Omdat Matthijs van Nieuwkerk het niet over die feiten heeft bestaan ze niet voor Diederik Jekel. Diederik Jekel denkt ook dat de “C” in de beroemde formule van Einstein een constante is terwijl dit allang is achterhaald. Diederik Jekel is een bovenste plank nitwit van een wetenschapper en een eerste klas 'dipshit' van een journalist. Zijn geëtter en getrol op internet en gezeik over 'complotdenkers' past in het rijtje van de criminele journalistiek die erop uit is eerlijke berichtgeving over de feiten oneerlijke concurrentie aan te doen.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus
Diederik de wetenschapsparaiet