U bent hier: Home / Liever Le Pen

Liever Le Pen

by J.L. de Kreek — last modified 25-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Macron is de gedroomde kandidaat. Jong. Mannelijk. Geduldig. Schijnbaar 'self made'. Le Pen is het échte Frankrijk. 'Le Peuple'. Macron is het kapitaal. Macron is bankier. Bij de Rothschilds. Macron is werkzaam voor het Syndicaat wat Auschwitz in bezit had en Charlie Hebdo laat drukken. De familie Rothschild is eerste profiteur van de Holocaust. De Joden zijn voor de familie Rothschild vergast. Weinig mensen weten dit omdat journalisten ook voor dat Syndicaat werken.

Geslagen met consent van de Nazi's.De vader van Le Pen zegt dat er geen gaskamers zijn geweest in Auschwitz en dat er geen zes miljoen Joden zijn vermoord. Dat er geen gaskamers geweest zouden zijn is achterhaald. Er is een heuse Holocaust voorbereid met priesters en wassen van het offer. Deze priesters van Zion zijn na de oorlog Sondecommando's met Kampfunctie genoemd. De Zionisten bereiden de Holocaust al sinds 1985 proactief voor en het Rothschild Syndicaat is voortgaand op de hoogte gehouden van de vorderingen door de oprichters van Israël persoonlijk. De Holocaust op zes miljoen Joden is mislukt omdat de crematoria gebrekkig waren en de Russen Auschwitz kwamen bevrijden. 

Wat betreft de aantallen heeft papa Le Pen gewoon gelijk. Alle erkende bronnen laten zien dat er tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen Joden zijn vermoord. Er is geen enkele (openbare) bron die goed gedocumenteerd de genocide op zes miljoen Joden aannemelijk maakt. Wél zijn er zéér goed gedocumenteerde en zéér betrouwbare bronnen die het te minst aannemelijk maken dat het Rothschild Syndicaat innig samenwerkend met de Zionisten en journalistiek hoofdverantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

De familie Rothschild is een Syndicaat. Dit Syndicaat commandeert de legers der grote machten met het bezit. Iedereen is voor vrede afhankelijk van de Rothschilds. De Rothschilds zijn betrokken bij de verschillende aan oorlogen deelnemende landen ongeacht de belangen der Naties. De familie Rothschild werkt reeds sinds het Heilige Romeinse Rijk aan een eigen koninkrijk en het slachtoffert alle landen waar het banken en bankiers heeft. Le Pen is slecht geïnformeerd en bedoelt het goed. Anders dan Wilders overigens. Le Pen en Wilders zijn niet te vergelijken hoewel Wilders zich graag identificeert met Le Pen. Wilders en Trump zijn ook niet vergelijkbaar. Wilders maakt zich samenwerkend met GeenStijl schuldig aan misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat.

Met Macron en Wilders en Trump wordt de finale Holocaust op de Joden alleen waarschijnlijker en is de kans op gewapende Jihad in Europa ook gewoon groot. Le Pen is ijs en weder dienend ervan te overtuigen dat haar visie op de Holocaust niet overeenkomt met de waarheid en de feiten en dat het voor Frankrijk het aller beste is als alle banden met de Zionisten en de Rothschilds zijn verbroken. Dat is ook voor de Joden het beste. Had Frankrijk met de Dreyfusaffair in 1894 beter begrepen dat de Zionisten en het Rothschild Syndicaat achter het oplaaiend antisemitisme zitten dan was het nooit zo ver gekomen met Hitler en de Jodenvervolging.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk