U bent hier: Home / PowNed en GeenStijl

PowNed en GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 28-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

PowNed en GeenStijl zijn de geesteskinderen van politiek verslaggever Dominique Weesie van de Telegraaf. Telegraaf en GeenStijl zijn in eigendom van de Telegraaf Media Groep. De Telegraaf blijkt al in 1922 in bezit te zijn van de blauwdruk voor de Holocaust en verspreidt nepnieuws erover opdat de Holocaust plaatsvindt. Vandaag liegt al het personeel van TMG over de diepgaande Nazi-achtergrond van de Telegraaf. Tevens liegen zij over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de schuld van Wilders aan het sneuvelen van Nederlandse militairen.

Wie bij PowNed of GeenStijl werkt of heeft gewerkt gaat mogelijk een onzekere toekomst tegemoet. Dominique Weesie heeft tendenties, ongefundeerd en nodeloos kwetsen salonfähig gemaakt als nieuwe standaard in het sociaal verkeer.

Ongeremd anoniem agressie uiten geniet door GeenStijl brede bekendheid. GeenStijl heeft dat geperfectioneerd. Al een tijd zijn er spanningen tussen het personeel van de Telegraaf Media Groep en personen die de waarheid en de feiten ter tafel leggen. Micha Kat is een van de voorbeelden van onderzoeksjournalisten die voortgaand systematisch gedemoniseerd worden door bijvoorbeeld Bart Mos van de Telegraaf.

Wanneer Bart Mos met zijn neus op de Nazi-feiten van de Telegraaf gedrukt wordt zegt hij nog dat de boodschapper “koekoek” is. De Telegraaf had in 1922 de Holocaust kunnen voorkomen als het niet zo enthousiast had gereageerd op de plannen van collega journalisten om het Jodenvraagstuk met een "größer Versöhnungsausklang" te enlosen. Ook Saskia Belleman is zo'n geit van de Telegraaf. PowNed en GeenStijl zijn meer dan de stoute kinderen in de klas. Het is professioneel tuig.

Personen die hun journalistieke talenten misbruiken om terrorisme en internationale misdrijven van de vrienden van de Telegraaf Media Groep te maskeren. De beelden waarin oorlogscrimineel Jeannine Hennis van de VVD door PowNed en Rutger zelf op kosten van de Staat op Ibiza werd vergast op drank, eten en bekend gezelschap staan op het netvlies gegrift. Dat deze Grote Hoer straffeloos haar genocide kan begaan is mede omdat de medewerkers van de Telegraaf Media Groep daarover zwijgen. De helden van Wilders en de Telegraaf hebben al in 1922 de geesten rijp gemaakt voor de Jodenvervolging. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn begaan door de vrienden van PowNed en GeenStijl, waaronder tevens begrepen Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk