U bent hier: Home / PowNed en GeenStijl

PowNed en GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 28-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

PowNed en GeenStijl zijn de geesteskinderen van politiek verslaggever Dominique Weesie van de Telegraaf. Telegraaf en GeenStijl zijn in eigendom van de Telegraaf Media Groep. De Telegraaf blijkt al in 1922 in bezit te zijn van de blauwdruk voor de Holocaust en verspreidt nepnieuws erover opdat de Holocaust plaatsvindt. Vandaag liegt al het personeel van TMG over de diepgaande Nazi-achtergrond van de Telegraaf. Tevens liegen zij over de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de schuld van Wilders aan het sneuvelen van Nederlandse militairen.

Wie bij PowNed of GeenStijl werkt of heeft gewerkt gaat mogelijk een onzekere toekomst tegemoet. Dominique Weesie heeft tendenties, ongefundeerd en nodeloos kwetsen salonfähig gemaakt als nieuwe standaard in het sociaal verkeer.

Ongeremd anoniem agressie uiten geniet door GeenStijl brede bekendheid. GeenStijl heeft dat geperfectioneerd. Al een tijd zijn er spanningen tussen het personeel van de Telegraaf Media Groep en personen die de waarheid en de feiten ter tafel leggen. Micha Kat is een van de voorbeelden van onderzoeksjournalisten die voortgaand systematisch gedemoniseerd worden door bijvoorbeeld Bart Mos van de Telegraaf.

Wanneer Bart Mos met zijn neus op de Nazi-feiten van de Telegraaf gedrukt wordt zegt hij nog dat de boodschapper “koekoek” is. De Telegraaf had in 1922 de Holocaust kunnen voorkomen als het niet zo enthousiast had gereageerd op de plannen van collega journalisten om het Jodenvraagstuk met een "größer Versöhnungsausklang" te enlosen. Ook Saskia Belleman is zo'n geit van de Telegraaf. PowNed en GeenStijl zijn meer dan de stoute kinderen in de klas. Het is professioneel tuig.

Personen die hun journalistieke talenten misbruiken om terrorisme en internationale misdrijven van de vrienden van de Telegraaf Media Groep te maskeren. De beelden waarin oorlogscrimineel Jeannine Hennis van de VVD door PowNed en Rutger zelf op kosten van de Staat op Ibiza werd vergast op drank, eten en bekend gezelschap staan op het netvlies gegrift. Dat deze Grote Hoer straffeloos haar genocide kan begaan is mede omdat de medewerkers van de Telegraaf Media Groep daarover zwijgen. De helden van Wilders en de Telegraaf hebben al in 1922 de geesten rijp gemaakt voor de Jodenvervolging. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn begaan door de vrienden van PowNed en GeenStijl, waaronder tevens begrepen Geert Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus