U bent hier: Home / Hitlers Hersens Heten Herzl

Hitlers Hersens Heten Herzl

by J.L. de Kreek — last modified 30-04-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Adolf Hitler is in 1895 bedacht door journalist Theodor Herzl. Theodor Herzl is ook het creatieve brein van de Endlösung en de Holocaust. Theodore Herzl schrijft in zijn dagboeken op 26 mei 1895 dat “wanneer wij nu een verenigd politiek Leiderschap hebben, waarvan de Noodzakelijkheid niet te bewijzen is, en geen geheim genootschap vertegenwoordigt – wanneer we deze Leiding hebben, kunnen wij de Oplossing van het Jodenvraagstuk (van alle kanten) benaderen.”

Het geheel van de publicaties van journalist Theodor Herzl laat er geen misverstand over bestaan dat hij hier iemand als Hitler bedoelde. Hitler, Himmler en Heyndrich bouwden voort op de plannen van Herzl. Herzl heeft ook de Holocaust bedacht. Ook is Herzl de 'founding father' van de zogenaamd Joodse Staat Israël die hij als “wereldgetto” zag.

Te Parijs 08 juni 1895 schrijft Herzl in zijn dagboeken:

Judenfrage soll als grosser Vershonungsausklang gelost werden

 Over de Endlösung schrijft Herzl in zijn dagboeken 28 juni 1895:

 Ich glaude, die Losung der Judenfrage gefunden zu haben. Nicht 'eine Losung', sondern 'die Losung”, die einige

 In 1924 schrijft de Telegraaf over deze publicaties die het al sinds 1922 in bezit had:

Herzl is toch wel het kostbaarste, dat de Voorzienigheid in de nieuwe tijden het Joodsche volk geschonken heeft.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus