U bent hier: Home / Eric Smit niet integer

Eric Smit niet integer

by J.L. de Kreek — last modified 01-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Eric Smit van Follow The Money is net zo'n trol in de pers als alle andere journalisten van Nederland. Eric Smit stelt de integriteit van de voorzitter van de VVD ter discussie op een dossier wat de moeite niet waard is. Voor Eric Smit is het onderzoeksatjournalistiek-technisch relevanter de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de voorzitter van de VVD bloot te leggen. Wanneer Eric Smit dan het geld volgt zoals de titel van zijn site suggereert komt hij vanzelf uit bij het wereldhuis van de familie Rothschild als financier van Hitler en Auschwitz.

Eric Smit is mede oprichter van De Pers. Daar werkte ook antisemiet Kustaw Bessems die nu bij de Volkskrant de Joden in problemen brengt met zijn nepnieuws. Eric Smit liet Bessems gewoon begaan tijdens zijn jacht op hele en halve Joden die de waarheid publiceren over het feit dat journalisten met Zionistische ambities sinds 1895 de Holocaust voorbereiden. De Holocaust zoals iedereen die heeft leren kennen als de genocide op zes miljoen Joden is beraamd door journalisten die bij de verspreiding en acceptatie van hun plannen door journalisten zijn ondersteund. 

Na de oorlog jagen journalisten op publicisten die komen met de waarheid en de feiten over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust waarvan de helden van Wilders de creatieve breinen blijken te zijn. Nu krijgt de VVD door Eric Smit in de media alle gelegenheid bij de vrienden van de Telegraaf om uit te huilen over Eric Smit en van de daken te kramen dat de VVD en de voorzitter wel degelijk integer zijn. Zo vet als de voorzitter van de VVD is met dikke gouden horloge en ring suggereert geen bonafide grondhouding. 

Eric Smit is net zo'n amateur van een journalist als de rest van zijn collega's. Veel vorm. Weinig relevante inhoud. Niemand kan het wat schelen dat de voorzitter zich verrijkt. Veel belangrijker om te weten is dat de voorzitter van de VVD betrokken is bij oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en dat hij als vriendje van Demmink misschien ook profiteert van het perverse kindermisbruik van de oud secretaris-generaal van Justitie. Voor mensen is het land is het fijner wanneer Eric Smit zich focust op de misstanden in de kinderbescherming die zich onder leiding van de VVD manifesteren, afgezet tegen beweringen van het OM dat vervolging van kindermisbruik prioriteit heeft. 

De aanslagen in de VS waren in 2001. 2003 begon de illegale oorlog in Irak. Daarna de economische crisis en de succesvolle aanslag van Wilders met een op afstand ontstoken bermbom in Afghanistan op Nederlandse militairen. Niemand heeft het er over terwijl ook Eric Smit gewoon vanaf zijn bank de meest smerige misdaden van de VVD of Wilders bloot kan leggen zonder aan het hek bij de voorzitter van de VVD persbreidel van diezelfde voorzitter te veinzen. De breidel van Eric Smit in verband met de zeer zware misdrijven van de voorzitter van de VVD zou onderwerp van debat bij de strafrechter moeten zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk