U bent hier: Home / CIDI op Jodenjacht

CIDI op Jodenjacht

by J.L. de Kreek — last modified 02-05-2017 10:20
Opgeslagen onder:

Het Centrum Informatie Documentatie Israël is ouderwets op Jodenjacht. Uit een persbericht op Nieuwsbank van gisteren blijkt dat het CIDI aangifte gaat doen tegen zeer Joodse websites wegens "strafbare antisemitische uitingen". Reeds lange tijd proberen personen met Joodse achtergrond iedereen ervan te doordringen dat Zionisme en Jodendom haaks staan op elkaar en dat de Holocaust een Zionistisch project is. Juist de organisaties die betrokken waren bij de voorbereiding op de Jodenvervolging blijken dit antisemitisch te vinden.

De muntVolgens het Centrum Informatie Documentatie Israël bevatten de websites www.jodenlijst.nl en www.holocaustles.nl en www.holocaustbedrog.nl en www.joodsrecht.nl antisemitische uitingen. Voor zover er antisemitische uitingen op deze sites staan zijn het authentieke onvervalste citaten van de Zionistische leiders die al in 1895 Endlösung en Holocaust ambieerde. De Joden zoals Joden zijn hebben helemaal niks te maken met het Zionisme. De uitingen op bovenstaande sites zijn zeer Joodse en betreffen de kern van het Jodendom. Het CIDI bewijst weer eens dat Zionisten niet te vertrouwen zijn en niks anders willen dan Joden het leven zuur maken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus