U bent hier: Home / Commentaar op Esther Voet

Commentaar op Esther Voet

by J.L. de Kreek — last modified 03-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het is moeilijk niet instantaan hardop te schelden op Esther Voet wanneer zij weer eens met haar gefotoshopte tronie de Joden vergast op haar antisemitische bullshit. Esther Voet is een ontiegelijk takkewijf wat spreekwoordelijk aan het gas moet. Esther Voet vindt dat de Holocaust van een grotere of hogere of andere orde is dan de verzopen vluchtelingen waardoor niemand dat samen mag herdenken 4/5 mei. Met kennis van de feiten vergeet Esther Voet te vertellen dat de Joden en de vluchtelingen slachtoffers zijn van de vrienden van Esther Voet.

Esther Voet weet heel goed wat de waarheid is in verband met de Holocaust en de vluchtelingen. Esther Voet bevredigt perverse prikkels door te liegen alsof het gedrukt staat. De Holocaust is in ieder geval sinds 1895 voorbereid door de Zionisten en uitgevoerd door de antisemitische vrienden en bondgenoten der Zionisten. De antisemieten zijn speciaal geaccrediteerd door de Zionisten om de Joden te vergasten op Holocaust. De eerste #jodenlijst is gemaakt door journalist Theodor Herzl persoonlijk. De grote man die door iedereen gepijpt wordt als de 'founding father' van Israël. 

Israël is de naam van de Joden. Deze beschermde naam waarmee exclusief de Joden zich onderscheiden is gestolen door de Zionisten om Joodsheid te veinzen en iedereen een smerige loer te draaien in verband met de antisemitische bedoelingen der Zionisten. De Zionisten zijn de architecten van de Holocaust, de bouwers van de crematoria en de verkrachters van talloze Joodse vrouwen in de kampen waar zij als hoer gehouden werden voor het personeel van de onderneming van de familie Rothschild. De familie Rothschild waar Esther Voet als Jewish American Princes wat graag deel van uitmaakt is de grote profiteur van de Holocaust.

De Holocaust heeft plaatsgevonden om de familie Rothschild gelegenheid te leveren vorst van alle Joden te worden met Groot Israël als grondgebied. De Joden willen dat niet want de Rothschilds betaalde vroeger ook de managers van getto's waar Joden als slaven werden gehouden. Daarom de aanslagen in de VS 11 september 2001. Als 'rapture'. De Zionisten hebben ten behoeve van de Rothschilds & friends gitzwarte Eindtijd fantasieën van de eeuwig antisemitische Papen als scenario genomen voor hun politiek maatschappelijke kanker. Zodat de Zionistische bagger een zweem van Bijbelse voorzienigheid krijgt en het net is alsof de profetieën écht allemaal zijn vervuld wanneer Rothschild in een Scharlaken mantel met zogenaamde Kroon van David over het tempelplein naar de poort schrijdt.

Het komt door het meer dan achterlijke religieus en geschiedenis onderwijs in Nederland dat meeste mensen niet weten wat de waarheid is in verband met de Holocaust. Dat de Holocaust is mislukt in de zin dat de Zionisten er niet in zijn geslaagd zes miljoen Joden in rook te laten opgaan door de schoorstenen van verbrandingsovens van de onderneming van de familie Rothschild wordt ook niet onderwezen door de zuiver antisemitische Esther Voet wat gewoon een hardnekkig naziparasietje is. De teef moet voor de strafrechter worden vervolgd voor betrokkenheid bij internationale misdrijven tegen Joden en andere beschermde bevolkingsgroepen. Esther Voet is ook betrokken bij de misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat van Geert Wilders en GeenStijl.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet