U bent hier: Home / Joden van Buitenveldert

Joden van Buitenveldert

by J.L. de Kreek — last modified 03-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

In Amsterdam Buitenveldert wonen veel mensen die denken dat zij Joods zijn. Dit komt omdat zij ouders hebben die zogenaamd Joods zijn en op zogenaamd Joodse scholen zitten met de zogenaamd Joodse lepel en de zogenaamd Joodse nap. Een enkele Jood te Amsterdam bereidt voor met de bouwen van Achterkamer 2.0. Dat de Joden door de Zionisten zijn gedeporteerd en getrakteerd op Holocaust en dat Heydrich de wil der Zionisten uitvoerde is de geschiedenis zoals deze kennelijk opzettelijk wederrechtelijk niet wordt onderwezen door Hanna Luden van de zogenaamd Joodse belangenorganisatie op de zogenaamd Joodse scholen.

Meeste mensen denken dat Heydrich het brein is van de Endlösung terwijl hij prominent uitvoerende was van de plannen die in 1895 reeds zijn bedacht door een prominente journalist. De patroon van deze journalist was een Syndicaat waarvan de Joden toen reeds wisten dat het ook de getto-managers in het Heilige Romeinse Rijk betaald heeft. In het hufterige Nederland van Jan Roos, Dominique Weesie en Hanna Luden valt dat moeilijk uit te leggen want zij kwalificeren de Joodse waarheid als antisemitisch omdat de Joden helemaal geen Joodse Staat willen en een schijt hekel hebben aan die f*cking k*tzionisten. De Joden hebben nooit een Joodse Staat gewild.

De Joodse Staat is de idee van antisemitische en fascistische journalisten en schrijvers als Thierry Baudet, Jan Roos, Leon de Winter, Wierd Duk en Esther Voet. Wierd Duk, f*ck de engnek, is een moederneuker zoals ze vroeger ook waren toen de moederneukers nog gewoon straffeloos Joden konden Holocausten. Het plan om Joden te Holocausten komt uit het brein van journalist Theodore Herzl die het te Parijs 08 juni 1895 opschreef in zijn dagboeken als bericht aan het Wereldhuis van de familie Rothschild. Het staat allemaal geschreven en gedrukt door de Zionistische leiders. Uit de kranten die zijn gedigitaliseerd tegenwoordig blijkt dat het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf al in 1922 op de hoogte waren van de antisemitische ambities der Zionisten.

De Zionisten waren geïnfiltreerd in alle aan de oorlog deelnemende Staten. Naar idee van Theodor Herzl dat Joden op elkaar moesten schieten. Welhaast tot in detail heeft Theodor Herzl alles uitgewerkt in zijn dagboeken die in 1922 in het Duits verschenen en verspreid werden onder Zionisten en journalisten en schrijvers die elkaar veren in de reet staken. Beetje zoals vandaag in de media waarbij iedereen elkaar de kont likt tot het aanstootgevend wordt. De dagboeken van Herzl zijn iets meer dan 50 jaar geleden ook in het Engels uitgeven. De Joden van Buitenveldert kunnen zich voorbereiden op Holocaust 2.0 omdat de architecten van Holocaust van 1940-1945 door Wilders als helden worden gezien en ook vandaag de journalistiek keihard en bekend met de feiten liegt over de Zionistische achtergrond van de Holocaust en de oorlogen, het terrorisme en de spanningen van vandaag tot en met de BREXIT.

De Joden weten dat de Holocaust het complot is van de Zionisten. Bedoeld voor de lol van de zelfverrijking en de lol van de lol. De plannen voor oorlog en Holocaust van de helden van Geert Wilders en de historische vrienden van Hanna Luden reiken tot in de verre toekomst en bepalen de actuele (internationale) dynamiek. Oogmerk is Groot Israël en dat een lid van de familie Rothschild te Jeruzalem gekroond wordt als Eerste Prins zogenaamd van alle Joden. De Joden hebben een broertje dood aan de Rothschilds want de Rothschilds en hun vrienden zijn de eeuwige grondleggers van de getto's waar zij Joden als arbeiderslaven houden. Niet voor niks dat het kamp Auschwitz in het bezit viel van de Rothschilds toen daar Joden naartoe zijn gedeporteerd.

Omdat Herzl en de Rothschilds en Jabotinsky en Nordau en Golda Meïr niet zelf alle Joden naar de kampen konden dragen om ze daar persoonlijk te offeren voor Moloch werd Hitler betaald door de vrienden van Rothschild en Rockefeller en regelde de familie Bush de bancaire zaken voor de Führer en was Heydrich met zijn zogenaamd Joodse achtergrond de initiator van de Einzatsgruppen die te Babi Yar reizigers voor Palestina liet executeren. Adolf Eichmann zag zichzelf als échte Zionist. Goebbels had zelfs een rabinale afkomst. Het antisemitisme der Zionisten en de Zionistische congressen waar de Zionisten hun antisemitisme verkondigde gingen aan het Naziregiem vooraf en werden met enthousiasme ontvangen door de antisemieten die de beste vrienden en bondgenoten der Zionisten waren.

Hitler was vriend van de Zionisten. Eichmann was vriend van de Zionisten. Nazi's zijn vrienden én bondgenoten van Zionisten. Auschwitz was een kamp van de Zionisten. Een Kibboets waar de totale vernietiging nog moest plaatsvinden. Omdat de crematoria gebrekkig geleverd werden en de Russen Auschwitz voortijdig hebben bevrijdt zijn de Priesters van Zion er niet in geslaagd de Holocaust volledig te laten slagen met precies zes miljoen Joodse slachtoffers zoals dat door de Kabbala als perfecte getal gezien wordt. De Zionisten publiceerde al in 1900 over de aanstormende Holocaust in Europa op zes miljoen Joden omdat zij voorkennis hadden door de publicaties van de held van Wilders die tot op de dag van vandaag aan ieders gezicht worden onttrokken. Zelfs door GeenStijl wat van tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen beroep, bedrijf en gewoonte heeft gemaakt en tevens eigendom is van de eigenaar van de Telegraaf en nog altijd liegt over de aanslagen in de VS 11 september 2001.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus