U bent hier: Home / Onno Hoes is moederneuqer

Onno Hoes is moederneuqer

by J.L. de Kreek — last modified 03-05-2017 11:22
Opgeslagen onder:

Oud VVD politicus Onno Hoes is voorzitter geweest van het Centrum Informatie Documentatie Israël. In die rol was hij betrokken bij de voortbouwende Holocaust van de Zionisten op de Joden en homo's. Net als Esther Voet en Hanna Luden. Vandaag klaagt Onno Hoes in de media dat er te weinig aandacht is voor de homofiele slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De moeder van Onno Hoes heeft op meerdere plekken in Amsterdam ondergedoken gezeten. De Joodse familie van Onno Hoes heeft het moeilijk gehad in de oorlog.

Als prominent lid van de VVD is Onno Hoes mede schuldig aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van zijn partij in Moslimlanden. Net als Joris Demmink en Jan Wolter Wabeke die beide ook homo zijn. Men hoeft geen genie te zijn om te begrijpen dat de leden van de politieke partij waarvan Onno Hoes lid is reeds lange tijd de meest smerige misdrijven ondersteunt ten koste van de belastingbetaler en ten koste van de veiligheid van de Nederlandse Staat, Moslims, Joden en homo's.

Als homo met Joodse achtergrond is Onno Hoes lang zo collegiaal niet naar andere Joden en homo's als hij graag doet geloven. Homo's worden in Moslimlanden tegenwoordig structureel en stelselmatig van daken gegooid omdat Onno Hoes met zijn partij dat mede mogelijk heeft gemaakt. Ook het vervolgen van Joden is in handen van Onno Hoes. Onno Hoes hoeft alleen te erkennen dat het inderdaad zo is dat zijn Zionistische vrienden achter de voortbouwende Holocaust zitten. Onno Hoes doet dat niet. Onno Hoes laat net zo lief zijn moeder onderduiken.

De Holocaust is het project van zogenaamde Joden als Onno Hoes die met hun strak getrokken tronie staalhard de feiten liegen alsof ze gedrukt staan. De Jodenvervolging is een familie aangelegenheid waarbij zogenaamde Joden net zo makkelijk de leden van de eigen familie naar het gas dragen om de Zionistische zaak te dienen. Onno Hoes is lid van een grote club psychopaten die gevoelloos als ze zijn bijdragen aan the compleat realisation of the ideals of Herzl and Jabotinsky. Wat zoveel betekent als separatie van alle minderheden, een finale Holocaust en de familie Rothschild als vorst van alle zogenaamd Joden en hun homofiele vrienden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus