U bent hier: Home / Onno Hoes is moederneuqer

Onno Hoes is moederneuqer

by J.L. de Kreek — last modified 03-05-2017 11:22
Opgeslagen onder:

Oud VVD politicus Onno Hoes is voorzitter geweest van het Centrum Informatie Documentatie Israël. In die rol was hij betrokken bij de voortbouwende Holocaust van de Zionisten op de Joden en homo's. Net als Esther Voet en Hanna Luden. Vandaag klaagt Onno Hoes in de media dat er te weinig aandacht is voor de homofiele slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. De moeder van Onno Hoes heeft op meerdere plekken in Amsterdam ondergedoken gezeten. De Joodse familie van Onno Hoes heeft het moeilijk gehad in de oorlog.

Als prominent lid van de VVD is Onno Hoes mede schuldig aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van zijn partij in Moslimlanden. Net als Joris Demmink en Jan Wolter Wabeke die beide ook homo zijn. Men hoeft geen genie te zijn om te begrijpen dat de leden van de politieke partij waarvan Onno Hoes lid is reeds lange tijd de meest smerige misdrijven ondersteunt ten koste van de belastingbetaler en ten koste van de veiligheid van de Nederlandse Staat, Moslims, Joden en homo's.

Als homo met Joodse achtergrond is Onno Hoes lang zo collegiaal niet naar andere Joden en homo's als hij graag doet geloven. Homo's worden in Moslimlanden tegenwoordig structureel en stelselmatig van daken gegooid omdat Onno Hoes met zijn partij dat mede mogelijk heeft gemaakt. Ook het vervolgen van Joden is in handen van Onno Hoes. Onno Hoes hoeft alleen te erkennen dat het inderdaad zo is dat zijn Zionistische vrienden achter de voortbouwende Holocaust zitten. Onno Hoes doet dat niet. Onno Hoes laat net zo lief zijn moeder onderduiken.

De Holocaust is het project van zogenaamde Joden als Onno Hoes die met hun strak getrokken tronie staalhard de feiten liegen alsof ze gedrukt staan. De Jodenvervolging is een familie aangelegenheid waarbij zogenaamde Joden net zo makkelijk de leden van de eigen familie naar het gas dragen om de Zionistische zaak te dienen. Onno Hoes is lid van een grote club psychopaten die gevoelloos als ze zijn bijdragen aan the compleat realisation of the ideals of Herzl and Jabotinsky. Wat zoveel betekent als separatie van alle minderheden, een finale Holocaust en de familie Rothschild als vorst van alle zogenaamd Joden en hun homofiele vrienden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet