U bent hier: Home / Hitler had gelijk

Hitler had gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2017 05:00
Opgeslagen onder:

De man die in 1929 vanuit de bestuurskamer van het Amerikaanse Guarantee Trust het oorlogskapitaal van vijf onafhankelijke bankiers, de jonge Rockefeller en Glean voor de Royal Dutch, naar Hitler persoonlijk bracht heeft uit de mond van Hitler opgetekend dat Hitler met joden de Gallische joden bedoelt die na de Eerste Wereldoorlog Duitsland hebben verpest. De joden van aloude Duitse stam erkende Hitler absoluut als "ebenbürtig" met de andere Duitsers en hij zou, wanneer zijn tijd kwam, deze joden hoegenaamd niet lastig vallen.

Galicië is een historische landstreek op de noordhellingen en het voorland van de Karpaten die tegenwoordig tot Polen en Oekraïne behoort. Gallische joden zijn  een veel jongere stam joden dan de joden uit de Bijbel die geworteld zijn in  Irak. Na de Eerste Wereldoorlog werd Duitsland overspoeld met armoedige joden uit Galicië die waren opgejaagd door pogroms. Historische documenten bewijzen dat Zionistische helden van Geert Wilders de gangmakers waren van deze pogroms. Deze helden van Wilders zijn de grondleggers van Israël.

De pogroms in Galicië werden door de oprichters van Israël losgemaakt om West Europa in problemen te brengen met joodse vluchtelingen en antisemitische jacht op joden mogelijk te maken. Meeste mensen denken dat Israël eerst na de Tweede Wereldoorlog is opgericht. Israël is opgericht te Basel 1897 om iemand als Hitler aan de macht te helpen en de joden te vergasten op Endlösung en Holocaust. Een groot aantal personen in de directe kring van Hitler hadden een Zionistische achtergrond. Feder, Heydrich, Eichmann, Goebbels. Ook de overgrootvader van Lodewijk Asscher was als voorzitter van de joodse raad namens de Zionisten verantwoordelijk voor de uitvoering van de deportaties van de joden.

Der Angriff, de krant van de Nationaalsocialisten, laat in 1942 in een artikel zien dat de Nationaalsocialisten onderscheid maakten tussen “geduldete Jude” en de “unangenehmen Maskierung des 'guten' Juden”. Aan de ene kant de “getolereerde” joden. Aan de andere kant de schijn van goede joden, zoals Hanna Luden of Roel Abraham van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Deze onaangename joden werden door Hitler het “internationale jodendom” genoemd. Beter is het deze grote groep onaangepaste oplichters aan te duiden als Zionisten. Der Angriff van de Nationaalsocialisten bewijst ook de diepgaande samenwerking tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten. Vandaar de afkorting “NAZI” voor deze kongsi.

Hitler, Feder, Heydrich, Eichmann, Goebbels blijken helemaal niet de aanstichters te zijn van de Holocaust. Beweerd wordt dat Heydrich de architect is van deze genocide. Dat is absoluut niet waar. Heydrich was uitvoerder van de plannen van de held van Geert Wilders. Heydrich had een Zionistische achtergrond en speelde viool. De plannen voor de Holocaust komen direct en rechtstreeks uit het brein van de journalist Theodor Herzl. Dat kan iedereen weten want Herzl heeft zijn plannen opgeschreven in talrijke publicaties waarmee het CIDI en de journalistiek bekend zijn. De Telegraaf wist al in 1922 van de aanstormende Holocaust en prees Herzl in 1924 om zijn voorzienigheid.

Het hele Nazi-regiem met alles wat daarbij is komen kijken zoals de mishandeling, deportaties en moord van homo's, joden, verzetsmensen is onderdeel van het voortbouwend terroristische project der Zionisten waaraan ook Hana Luden en Roel Abraham van het Centrum Informatie Documentatie Israël deelnemen. De Zionisten willen daarmee bereiken dat zij Groot Israël in bezit krijgen en dat alle Joden zich onder druk van verdere vervolging bekeren tot het Zionisme en dat een lid van de financierende en profiterende bankiersfamilie Rothschild gekroond wordt als eerste prins van de zogenaamd joodse staat.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk