U bent hier: Home / Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten

Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2017 10:25
Opgeslagen onder:

Vier mei herdenken de Zionisten hun zes miljoen Joodse slachtoffers die zijn gemaakt door hun gewillige beulen in hun concentratiekampen tijdens hun Tweede Wereldoorlog. Joden worden vandaag weer opgejaagd en belastert door de Zionisten zoals Esther Voet en Hanna Luden omdat zij de waarheid publiceren over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Omdat Zionisten en de journalistiek al sinds 1895 hand in hand de Holocaust voorbereiden is er niemand in de pers die de feiten openbaart waaruit de diepgaande Zionistische betrokkenheid bij de Holocaust blijkt.

De muntHet hoeft niemand te verbazen dat grote partijen als de Telegraaf Media Groep waartoe bijvoorbeeld GeenStijl en de Telegraaf behoren helemaal niks schrijven over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust. Het Telegraaf-concern had immers de plannen voor de Holocaust al in 1922 in bezit en vond het fantastisch. Dat de Joden al sinds het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 demonstreren tegen het Zionisme als antisemitische en fascistoïde beweging is iedereen ontgaan omdat geen journalist in Nederland de beschaafdheid of professionaliteit bezit de feiten te onderzoeken, en de Nederlandse journalisten kennelijk een antisemitisch collectief zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus