U bent hier: Home / Dodenherdenking weerzinwekkend

Dodenherdenking weerzinwekkend

by J.L. de Kreek — last modified 05-05-2017 11:15
Opgeslagen onder:

Vanuit het perspectief van de Joodse slachtoffers is de jaarlijkse dodenherdenking een weerzinwekkende aangelegenheid. Bij en tijdens elke dodenherdenking beklagen de Zionisten zich over de vorm die mensen kiezen terwijl hun historische leiders de grondleggers zijn van de meest weerzinwekkende genocide in de recente Europese geschiedenis.

Esther Voet zal met haar 'baby face' deze of gene officiële herdenking hebben bijgewoond. Die in de Hollandse Schouwburg bijvoorbeeld. Daar aan de wand links van de ingang hangen de gedenkstenen met namen van Amsterdamse joden die zijn gedeporteerd samenwerkend met de overgrootvader van Lodewijk Asscher die ook ergens een officiële gelegenheid zal hebben bijgewoond. Op die muur van de Hollandse Schouwburg de familienamen van personen die door Esther Voet & friends worden gestalkt, beledigd en bedreigd omdat zij het eerlijke Joodse geluid over de Zionistische grondslag van de Holocaust verkondigen. 

De Hollandse Schouwburg was tussenstation voor Joden uit Amsterdam met een enkeltje Auschwitz of Sobibór of één van de andere kampen. Recent ontdekte authentieke bronnen van de Zionistische leiders zelf bewijzen wettig en overtuigend dat de hele beweging van het opstoken van het antisemitisme in Europa tot en met het feitelijke massamoorden van Joden de onderneming is van journalisten die tevens helden van Wilders zijn. Adolf Hitler blijkt betrekkelijk weinig hebben te kunnen inbrengen. De Holocaust was voor hem bedacht door zijn machtige Zionistische financiers wiens handlangers de media bepaalde.

De Nationaalsocialisten van Hitler, Himmler, Heydrich, Eichmann, Goebbels waren bondgenoten en zelfs vrienden van de Zionisten. Ruim voor de oorlog bezochten de Nationaalsocialisten de Zionistische congressen. Vorm en inhoud van het Nationaalsocialistisch beleid spiegelde zij aan de idealen van de helden van Wilders. Alles wat de Nazi's deden was 'incompliance' met de wil van Israël in oprichting. Vereniging Erez Israël wat de eerste Knesset (bestuurlijk lichaam) was van de huidige Staat Israël is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de Endlösung, Holocaust en de Exodus te laten plaatsvinden

Adolf Hitler was pion van Zion. Het creatieve deel van de Holocaust, het bedenken, de lobby en voorbereidingen treffen, is verzorgd door journalisten en schrijvers met Zionistische en derhalve antisemitische ambities zoals Esther Voet en Leon de Winter. De feitelijke uitvoering is gedaan door antisemieten die al in 1897 waren geaccrediteerd door de Zionisten als autoriteit voor controle van de massa, en door zogenaamde joden. Niemand heeft het er over dat de SS in Auschwitz een ondergeschikte rol speelde en dat Oekraïners en joodse Sondercommando's en het personeel van IG-Farben wat een onderneming was van de Rothschilds, het grofste geweld uitoefenden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus