U bent hier: Home / Joden niet bevrijd

Joden niet bevrijd

by J.L. de Kreek — last modified 05-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Iedereen viert vijf mei de zogenaamde bevrijding van de Nazi's. De Joden zijn ouderwets onvrij en worden dag in dag uit belaagd, bedreigd en beledigd door Zionisten als Esther Voet van het NIW en Hanna Luden van het CIDI. Uiteraard leest men daarover niks in de Telegraaf. Het Telegraaf-concern wist al in 1922 dat er een Holocaust zou komen. Het publiceerde een lovende recensie in de krant en was enthousiast over de voorzienigheid van het creatief brein van de Holocaust. De Joden zijn gegijzeld door Israël wat bedoeld is als wereldgetto. Hitlers hersens heten Herzl.

Israël doet alsof het namens de Joden spreekt. Netanyahu doet zich voor als vertegenwoordiger van álle Joden, terwijl er geen democratische verkiezingen aan de stichting van Israël vooraf zijn gegaan. Israël is de Joden opgedrongen. Een Joodse Staat in welke vorm dan ook staat haaks op het Jodendom. Israël is door Herzl opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 met het oorlogsdoel de Endlösung, de Holocaust en Exodus te laten plaatsvinden als zogenaamde Bijbelse voorzienigheid, door antisemitische bondgenoten de uitvoering te laten verzorgen. 

De voorzitter van de eerste vergadering van Israël was een prominente journalist voor wie deuren open gingen die voor andere gesloten bleven. Zo kwam deze journalist bij de Paus op bezoek met de bedoeling alle Joden te bekeren tot het Katholicisme. Toen de Paus collectieve bekering afwees bedacht Herzl de Endlösung en de Holocaust met kampen en treinen en slavernij en geweld en een persoon als Hitler en vergaande beperkingen van de vrije meningsuiting. De Joden mogen er niks over zeggen van de Zionisten want dan dreigen er 'dire consequences'. 

De journalisten van de Telegraaf Media Groep lachen de Joden keihard uit door hooghartig en arrogant als Bart Mos en Saskia Belleman en GeenStijl de bikkelharde feiten te blijven ontkennen. Met Wilders in de politieke voorhoede en GeenStijl en TMG en de Zionisten die de media bepalen is het risico voor de Joden op de finale Holocaust nog nooit zo groot geweest. Wilders bewondert de creatieve breinen van de Holocaust als helden en het Telegraaf-concern en het NIW en het CIDI zitten de Blonde Geit geen stro breed in de weg. Dat Wilders en TMG betrokken zijn bij aanslagen tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat is ook een feit wat nog gewroken moet worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk