U bent hier: Home / Herman Loonstein flest Jan Roos

Herman Loonstein flest Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Jan Roos staat officiële genoteerd op de lijst Volksvijandige Nederlanders van www.volksvijandignederland.nl. Wat hij “ziek” vindt. Loonstein twittert aan Jan Roos dat hij dit niet serieus nemen moet omdat er een “gekkie” achter zit die “ontoerekeningsvatbaar” is verklaard. Dat zou Jan Roos de meeste zorgen moeten baren. Gekken en dwazen schrijven de waarheid op muren en websites. Bovendien was de moordenaar van Els Borst ook ontoerekeningsvatbaar.

Jan Roos wordt gezocht als Volksvijandig randfiguur omdat hij kennelijk willens en wetens samenwerkend met anderen grote schade toebrengt aan de veiligheid van de Nederlandse Staat. Daarover is nu al jaren gedoe bij de Rechtspraak wat nog niet voorbij is en waarvan Nederland nog zal genieten. Is de verwachting. Het werk van Jan Roos past in de traditie van de initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Meeste mensen weten dit niet omdat het Telegraaf-concern, het Centrum Informatie Documentatie Israël van Hanna Luden, het Nieuw Israëlitisch Weekblad van Esther Voet, het Anne Frankhuis, het NIOD en professor mr. Herman Loonstein het zicht weghouden op de betrouwbare bronnen die wettig en overtuigend boven alle twijfel verheven bewijzen dat journalisten en schrijvers met Zionistische ambities de grondleggers zijn van de Endlösung en de Holocaust om te profiteren van de executie van Joodse rijkdommen en voor de lol.

Meeste mensen kennen de geschiedenis van de Joden niet of niet goed omdat professor mr. Herman Loonstein Nasi is van een zogenaamd Joodse school en zogenaamd namens de Joden voortgaand het publieke debat bepaalt met zijn ongein. Joden hebben een broertje dood aan wannabes als professor mr. Herman Loonstein omdat het beroeps leugenaars zijn die louter hun Zionistisch narcisme bevredigen.

Herman Loonstein is een gevaarlijk personage in de rol van zogenaamde Jood om in het belang van de terroristische organisatie van de helden van Wilders bij te dragen aan verstoring in Nederland van openbare orde en veiligheid en het voeden van antisemitisme. Herman Loonsteun staat sinds kort net als Jan Roos “en nog meer tuig zoals Peter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk” op de officiële lijst Volksvijandige Nederlanders op www.volksvijandignederland.nl. Omdat hij Jan Roos adviseert www.volksvijandignederland.nl niet serieus te nemen want de maker zou een “gekkie” zijn die “ontoerekeningsvatbaar is verklaard”.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk