U bent hier: Home / Herman Loonstein flest Jan Roos

Herman Loonstein flest Jan Roos

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Jan Roos staat officiële genoteerd op de lijst Volksvijandige Nederlanders van www.volksvijandignederland.nl. Wat hij “ziek” vindt. Loonstein twittert aan Jan Roos dat hij dit niet serieus nemen moet omdat er een “gekkie” achter zit die “ontoerekeningsvatbaar” is verklaard. Dat zou Jan Roos de meeste zorgen moeten baren. Gekken en dwazen schrijven de waarheid op muren en websites. Bovendien was de moordenaar van Els Borst ook ontoerekeningsvatbaar.

Jan Roos wordt gezocht als Volksvijandig randfiguur omdat hij kennelijk willens en wetens samenwerkend met anderen grote schade toebrengt aan de veiligheid van de Nederlandse Staat. Daarover is nu al jaren gedoe bij de Rechtspraak wat nog niet voorbij is en waarvan Nederland nog zal genieten. Is de verwachting. Het werk van Jan Roos past in de traditie van de initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Meeste mensen weten dit niet omdat het Telegraaf-concern, het Centrum Informatie Documentatie Israël van Hanna Luden, het Nieuw Israëlitisch Weekblad van Esther Voet, het Anne Frankhuis, het NIOD en professor mr. Herman Loonstein het zicht weghouden op de betrouwbare bronnen die wettig en overtuigend boven alle twijfel verheven bewijzen dat journalisten en schrijvers met Zionistische ambities de grondleggers zijn van de Endlösung en de Holocaust om te profiteren van de executie van Joodse rijkdommen en voor de lol.

Meeste mensen kennen de geschiedenis van de Joden niet of niet goed omdat professor mr. Herman Loonstein Nasi is van een zogenaamd Joodse school en zogenaamd namens de Joden voortgaand het publieke debat bepaalt met zijn ongein. Joden hebben een broertje dood aan wannabes als professor mr. Herman Loonstein omdat het beroeps leugenaars zijn die louter hun Zionistisch narcisme bevredigen.

Herman Loonstein is een gevaarlijk personage in de rol van zogenaamde Jood om in het belang van de terroristische organisatie van de helden van Wilders bij te dragen aan verstoring in Nederland van openbare orde en veiligheid en het voeden van antisemitisme. Herman Loonsteun staat sinds kort net als Jan Roos “en nog meer tuig zoals Peter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk” op de officiële lijst Volksvijandige Nederlanders op www.volksvijandignederland.nl. Omdat hij Jan Roos adviseert www.volksvijandignederland.nl niet serieus te nemen want de maker zou een “gekkie” zijn die “ontoerekeningsvatbaar is verklaard”.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet