U bent hier: Home / GeenStijl is dé Nazi's

GeenStijl is dé Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 07-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Personen die zich druk maken om een boycot van GeenStijl door adverteerders zullen zich ook druk gemaakt hebben om een boycot van Der Angriff. Der Angriff is de krant van de Nationaalsocialisten. Het is uitgegeven onder verantwoordelijkheid van Goebbels. Goebbels bezat een rabbinale achtergrond bewijst Ze'ev Jabotinsky die grondlegger is van de Bruinhemden en de Likoed beweging. Ook strafvervolging van GeenStijl is op de plaats omdat de Nazi's in herhaling vallen.

Het bijzondere aan GeenStijl is dat het tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen tot bedrijfsmotto verheft. Nodeloos kwetsen is niet rechtmatig dus dan moet GeenStijl wel héél grappig of zéér precies op de feiten zitten wil de shockblog van het Telegraaf-concern het dagelijks ongefundeerd tendenties en nodeloos kwetsen kunnen rechtvaardigen. Medewerkers van GeenStijl doen zich voor als verslaggevers, journalisten of opiniemakers. Dat zou hun wangedrag rechtvaardigen met een beroep op persvrijheid of vrije meningsuiting.

Nu wil het geval dat oud medewerkers van het Telegraaf-concern de creatieve breinen van GeenStijl en PowNed zijn. Het Telegraaf-concern volgt de politieke agenda van de Nazi's in ieder geval sinds 1922. Der Angriff was de krant van de uitvoerende Nazi's. De Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad zijn de kranten van de bestuurlijke Nazi's. Meeste mensen denken dat het Nazisme en antisemitisme van de Tweede Wereldoorlog een fenomeen is wat voornamelijk de Duisters is te verwijten. Dat is volledig verkeerd gezien of begrepen.

Het antisemitisme en het Nazisme en populisme wat gepaard ging met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust komt uit de koker van journalisten en vooraanstaande schrijvers die door Wilders als helden gezien worden en al sinds 1922 actief zijn en worden ondersteund door hun vrienden van het Telegraaf-concern. Dat deze van de algemene waan afwijkende feiten de waarheid is kan iedereen zelf beoordelen aan de hand van de publicaties van de helden van Wilders sinds 1895 die betrokken moeten worden bij wat men denkt te weten.

Het irritante aan GeenStijl is dat het Wilders ondersteunt tijdens de misdrijven van de Blonde Geit tegen de veiligheid van de Nederlandse Staat. Mark Schouwink en Denis van Uhm zijn gesneuveld door de vrije meningsuiting van Wilders ondersteund door GeenStijl en nog een reeks hufters in de journalistiek en media. Iedereen weet dat er gewapende conflicten zijn en dat Nederland is betrokken. Tegen een vijand die vele keren harder, gemener en vuiler vecht dan Jan Roos bijhouden kan. GeenStijl moet geboycot worden door iedereen. Het personeel moet strafrechtelijk worden vervolgd omdat het deelneemt aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en (voorbereiden van) internationale misdrijven.

Dr. Janneke Stegeman, de Theoloog des Vaderlands, vergist zich op Jonet over Joods Zionisme. Joods Zionisme bestaat niet. Zionisme is Katholiek. Daarom dat Katholiek Hans Jansen een graag geziene gast was met zijn leugens op GeenStijl. De (gitzwarte) Eindtijdprofetieën die bij dit geloof passen zijn door Zionistisch geïnspireerde journalisten en schrijvers als basis genomen voor hun antisemitische fascistoïde apartheids ideologie. Zionisme en Nazisme en Apartheid en Antisemitisme en Katholicisme en Socialisme en Marxisme zijn synoniemen. Herzl vierde kerst met een kerstboom en ook Marx was een leugenaar in dienst van de complete realisatie van de idealen van de helden van Wilders. Geruime tijd reeds is gedonder met GeenStijl en de rest van het Telegraaf-concern. Tot en met die f*cking Ebru Umar aan toe.

Ook Bart Mos is te hooghartig en arrogant om de feiten toe te geven. Wel steeds hameren in alle media op zweetvoeten van anderen en nooit eerlijk met de billen bloot de feiten onder ogen komend. Er kan geen enkel misverstand bestaan over de vraag of de Zionisten en het Telegraaf-concern de grote voortrekkers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn omdat dit zonneklaar blijkt uit hun eigen archieven die zijn gedigitaliseerd en vanaf de hele wereld toegankelijk zijn gemaakt voor internet gebruikers. Julian Assange die zich schuil moet houden voor de Amerikanen omdat hij geheime informatie lekt is een leeghoofd omdat de openbare bronnen die hij niet noemt voldoende zijn om de immense corruptie in de politiek en journalistiek pijnlijk bloot te leggen

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus