U bent hier: Home / Likoed Nederland bedreigt Joden

Likoed Nederland bedreigt Joden

by J.L. de Kreek — last modified 08-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Likoed Nederland is een zusterorganisatie van de Bruinhemden. Beide gegrondvest in de ideologie van Ze'ev Jabotinsky. Jabotinsky was de grote vooroorlogse militair leider van Israël in oprichting. Hij voerde deze van de Joden gestolen naam om te misleiden omtrent zijn antisemitische bedoelingen. In 1940 schreef Jabotinsky dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog was. Hij bedoelde een oorlog van hem en zijn vrienden. Jabotinsky zag de antisemiet als de trouwste bondgenoten van hem en zijn Likoed beweging.

Ze'ev Jabotinsky en Theodor Herzl zijn de ideologische grondleggers van het Nazisme en persoonlijk verantwoordelijk voor het oplaaiend antisemitisme sinds eind 19e eeuw. De Franse Revolutie had veel vrijheid en gelijkheid voor de Joden in Europa geleverd. Zowel Herzl als Jabotinsky constateren ettelijke keren in hun publicaties dat het antisemitisme welhaast verdampt is in het Avondland na de Franse Revolutie. Zelfs in Duitsland. Ook schrijven Herzl en Jabotinsky dat zij meer antisemitisme nodig hebben, dat de antisemieten door hen zijn geaccrediteerd om de mensenmassa te controleren, dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn en dat Joden vernietigt moeten worden. 

Likoed Nederland is één van de zogenaamd Joodse organisaties die er beroep, bedrijf of gewoonte van maakt terrorisme gerelateerd te liegen en bedriegen over de Zionistische grondslag van de Holocaust. Alles wat de Nazi's hebben gedaan is bedacht door de Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky en hun volgers. Dat is allemaal makkelijk te zien en begrijpen aan de hand van originele onvervalste publicaties van deze Zionistische leiders die angstvallig onder de pet worden gehouden door Likoed Nederland. Likoed Nederland bewondert de voortrekkers van de Holocaust en citeert hen selectief de zuiver antisemitische en haat zaaiende uitingen weglatend. 

Hoe het zit met Jabotinsky staat op www.holocaustles.nl. Ketenpartners van Likoed Nederland zoals Esther Voet van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en Hanna Luden van het Centrum Informatie Documentatie Israël en zelfs Stichting Anne Frank doen al jaren de hufterige best om personen die de Zionistische grondslag van de Holocaust blootleggen van het internet te verdrijven. Hun grote historische leider Herzl had al in 1897 bepaald dat er vergaand beperkingen op vrije meningsuiting gehandhaafd moesten worden. Wat goed te zien is aan het gedrag van de Zionisten want iedereen moet dezelfde mening hebben als Esther Voet, Hanna Luden, professor mr. Herman Loonstein of hun terroristische vrienden van het Telegraaf-concern.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus