U bent hier: Home / Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering

Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering

by J.L. de Kreek — last modified 09-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering van personen en Naties die betrokken zijn bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Direct met de zogenaamde bevrijding van West Europa door Britten en Amerikanen werden filmploegen meegestuurd om bewijs te verzamelen voor de visie van de zogenaamde bevrijders. Deze films, die zijn gemaakt door Alfred Hitchcock, Billy Wilders die regisseur van Marilyn Monroe was, vertellen niet wat er aan de Tweede Wereldoorlog vooraf ging en het belang waarvoor de Britten en overigens de Duitsers werkelijk vochten.

De Tweede Wereldoorlog begon te Basel 29-31 augustus 1897 toen de held van Geert Wilders voorzitter was van het Eerste Zionistisch Congres te Basel wat het bestuurlijk lichaam is van de organisatie die samenwerkend met het wereldhuis van de familie Rothschild de Endlösung, Holocaust en Exodus heeft laten plaatsvinden. De Holocaust werd door deze personen toen nog 'großser Vershönungsausklang' genoemd, wat een krachtige metafoor is voor het ritueel brandoffer ter afsluiting van Grote Verzoendag. 

De Britten hebben aan het ontstaan van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bijgedragen door de familie Rothschild de Balfour-verklaring te vergunnen. Die verklaring is de facto een oorlogsverklaring aan het adres van de Joden en de veiligheid van Europa. Al de conflicten nu inclusief de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk de aanslag om de MH17 en in ieder geval het werk van Jan Roos en Geert Wilders en Thierry Baudet en de nieuwe Franse president Macron staat in het teken van de complete realisatie van de belofte van de Balfour-verklaring

Wat zo veel betekent als de reconstructie van aloude aristocratische machtsverhouding en bijpassende kerstening door de Papen. De legers der grote machten zijn bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog gecommandeerd met het bezit van de familie Rothschild. Dat is een feit wat staat genoteerd door de personen die er alles vanaf weten omdat zijzelf overal bij waren en ook de grote Zionistische leiders waren die alles orkestreerde zodat de Holocaust verliep volgens hun plan om het Armageddon monster zijn werk te laten doen. Het staat allemaal geschreven en gedrukt door de Zionistische leiders zelf dus het is waar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus