U bent hier: Home / Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering

Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering

by J.L. de Kreek — last modified 09-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering van personen en Naties die betrokken zijn bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging. Direct met de zogenaamde bevrijding van West Europa door Britten en Amerikanen werden filmploegen meegestuurd om bewijs te verzamelen voor de visie van de zogenaamde bevrijders. Deze films, die zijn gemaakt door Alfred Hitchcock, Billy Wilders die regisseur van Marilyn Monroe was, vertellen niet wat er aan de Tweede Wereldoorlog vooraf ging en het belang waarvoor de Britten en overigens de Duitsers werkelijk vochten.

De Tweede Wereldoorlog begon te Basel 29-31 augustus 1897 toen de held van Geert Wilders voorzitter was van het Eerste Zionistisch Congres te Basel wat het bestuurlijk lichaam is van de organisatie die samenwerkend met het wereldhuis van de familie Rothschild de Endlösung, Holocaust en Exodus heeft laten plaatsvinden. De Holocaust werd door deze personen toen nog 'großser Vershönungsausklang' genoemd, wat een krachtige metafoor is voor het ritueel brandoffer ter afsluiting van Grote Verzoendag. 

De Britten hebben aan het ontstaan van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bijgedragen door de familie Rothschild de Balfour-verklaring te vergunnen. Die verklaring is de facto een oorlogsverklaring aan het adres van de Joden en de veiligheid van Europa. Al de conflicten nu inclusief de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk de aanslag om de MH17 en in ieder geval het werk van Jan Roos en Geert Wilders en Thierry Baudet en de nieuwe Franse president Macron staat in het teken van de complete realisatie van de belofte van de Balfour-verklaring

Wat zo veel betekent als de reconstructie van aloude aristocratische machtsverhouding en bijpassende kerstening door de Papen. De legers der grote machten zijn bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog gecommandeerd met het bezit van de familie Rothschild. Dat is een feit wat staat genoteerd door de personen die er alles vanaf weten omdat zijzelf overal bij waren en ook de grote Zionistische leiders waren die alles orkestreerde zodat de Holocaust verliep volgens hun plan om het Armageddon monster zijn werk te laten doen. Het staat allemaal geschreven en gedrukt door de Zionistische leiders zelf dus het is waar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk