U bent hier: Home / Foute vrienden Federatief Joods Nederland

Foute vrienden Federatief Joods Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 10-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Deze week waren de foute vrienden van Federatief Joods Nederland in Amsterdam ter gelegenheid van de '60 Years of Conference of European Rabbis'. Bij Federatief Joods Nederland is professor mr. Herman Loonstein de Nasi. Professor mr. Herman Loonstein is ook advocaat. Federatief Joods Nederland is de organisatie van Nasi Loonstein waarin hij statutair heeft laten bepalen dat alle Joden lid zijn. Zo hebben de Zionisten ook Israël geregeld.

De 250 Rabbi's die dit jaar in Amsterdam bijeenkomen voor hun 60ste jaar confereren in Europa zijn geen Rabbijnen. De conferentie in Amsterdam is georganiseerd door Rabbiscer. De site op rabbiscer.org maakte een weinig Joodse indruk. De kleur blauw associeert met die van de zusterorganisatie van de Bruinhemden. De zogenaamde Rabbijnen die thans reeds zestig jaar in vrijheid in Europa vergaderen vergeten steeds te vertellen dat hun Zionistische vrienden achter de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zitten. Aan de foto's met de Israëlische vlag bij Rabbiscer is goed te zien dat deze groep inderdaad bestaat uit beroepsleugenlaars. 

De Israëlische vlag is een Nationalistisch symbool wat is ingevoerd door de Zionistische helden van Geert Wilders om de Joden uit Europa te verdrijven en ze samen te pakken in het wereldgetto te Palestina waar ze allemaal op tijd als makke schapen verzameld moeten zijn voor de finale slag van Armageddon. Aan deze vlag zijn de bestuurlijke Nazi's te herkennen. De uitvoerende Nazi's van Hitler, Himmler, Heydrich, Eichmann & co voerde het hakenkruis als herkenningsteken, net als de Vrijmetselaars. Dat betrokkenen Joodse vormen aannemen betekent niet dat zij Joods zijn. Jodendom is geen nationaliteit. Israël is geen natie. Joden zijn geen ras. 

Israël is de naam van de Joden. Jodendom is een geloof wat nationalisme afwijst en van volgers wil dat zij als goede buur en burger in de Diaspora leven. De foute vrienden van Herman Loonstein hebben zich in het verleden de naam Israël toegeëigend om onder die naam het wereldgetto te besturen wat de schijnvorm heeft van een soevereine democratische Staat. Er is helemaal niks democratisch aan Israël. Israël is ondemocratisch opgericht te Basel 29-31 augustus 1897 met het oogmerk de Joden te Holocausten want voor de kolonisatie van Palestina waren alleen de 'sweet seventeens' nodig. De rest was ballast voor de Zionisten en kon dienen als voeding voor het brandoffer waarmee de Zionisten de Endlösung afsloten, als bij een heuse Holocaust tijdens Jom Kippoer

De tekens NAZI verwijzen naar de officiële biologische herkomstaanduiding van de foute vrienden van Herman Loonstein. Zij zijn Asjkenazim. Bijbels gezien zijn zij nakomelingen van Askenaz. De tekens NAZI slaan tevens op de innige samenwerking tussen de Nationaalsocialisten en de Zionisten die op initiatief van de Zionisten tot stand is gekomen. De antisemieten en de Nazi's zijn na de Franse Revolutie groot gemaakt door de Zionisten. Na de Franse Revolutie verdampte het antisemitisme in West Europa door de vrijheid, gelijkheid en broederschap.

Op initiatief van de Zionisten en het wereldhuis van de familie Rothschild is daaraan een eind gemaakt. Officieel te Basel 1897 toen de Zionisten vereniging Erez Israël hebben opgericht de Joden verguizend als verachtte bedelaars. De nieuwe Franse President Macron is werkzaam geweest bij een onderneming van het wereldhuis van de familie Rothschild. De onderneming van het wereldhuis van familie Rothschild had ook Auschwitz in bezit. De Tweede Wereldoorlog is gevoerd om de familie Rothschild wereldmacht te laten verkrijgen. De foute vrienden van professor mr. Herman Loonstein weten dit al te goed. Zij zitten Rabbinaal vuist diep in het donkere bruine kontgat van Satan persoonlijk.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus