U bent hier: Home / GeenStijl & TMG slopen

GeenStijl & TMG slopen

by J.L. de Kreek — last modified 14-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

GeenStijl is het troetelkindje van de Nederlandse journalistiek omdat vrouwen oproepen tot een boycot van GeenStijl wegens seksisme. GeenStijl is van het Telegraaf-concern. GeenStijl en het Telegraaf-concern zijn betrokken bij internationaal terrorisme, internationale misdrijven, bedreigen en beledigen van Joden, bedreigen van gezagsdragers en bedrog in verband met het Oekraïnereferendum. Journalistiek is nog nooit zo strafbaar geweest.

Dat GeenStijl en het Telegraaf-concern nog niet tot de grond toe zijn afgebroken is is het gevolg van bedreigingen van de vrienden van GeenStijl met afgrijselijke consequenties aan het adres van de Rechtspraak. GeenStijl begaat zijn misdrijven samenwerkend met Zionisten, antisemieten en Geert Wilders van de PVV. Niemand in de journalistiek analyseert het criminele karakter van het tendentieus ongefundeerd en nodeloos kwetsen van GeenStijl. Wie nodeloos kwetsen tot bedrijfsmotto verheft verspeelt recht op vrije meningsuiting.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus