U bent hier: Home / Irritaties om Joden

Irritaties om Joden

by J.L. de Kreek — last modified 15-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het is niet persoonlijk, of toch weer wel, Robert Vuijsje is vast een sympathieke vent met een goed gevoel voor humor, alleen zijn deelname aan het forum op de site van het Nieuw Israëlitisch Weekblad waarin Robert Vuijsje reageert op de stelling dat “Joden geen vertrapte minderheid meer” zijn zuigt grote tijd. Joden zijn een dominante minderheid. Joodse leiders blijken de grote voortrekkers te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Dit bewijst Joodse overhand.

De vertrapte Joden zijn uit zuiver hebzucht en machtswellust in de ellende gestort door hun Joodse leiders. Joden zijn altijd het blanke establishment geweest wat door de eeuwen talrijke oorlogen begonnen en gewonnen heeft en 'negros' als slaven hield. De Joden die zijn vermoord in de Tweede Wereldoorlog zijn door de antisemitische bondgenoten van de Joodse leiders naar het gas gedragen. Robert Vuijsje staat breed lachend op de foto op de site van het NIW en onthoudt een ieder het zicht op de publicaties van de Joodse leiders die de waarheid van het bovenstaande keihard bewijzen.

Er is een groep Joden die de feiten predikt in verband met de Thora en het Zionisme en de symbiotische samenwerking tussen de Zionistische helden van Geert Wilders en het Nazi-regiem van Hitler. Deze Joden worden beledigd en bedreigd door de makers van het Nieuw Israëlitisch Weekblad waaronder begrepen Esther Voet en door Joden van andere stammen. De Holocaust was de massamoord op de Joodse midden- en onderklasse door de Joodse leiders. De Joodse leiders zelf hadden een veilig onderkomen in de VS en UK en lieten hun plannen voor oorlog en Holocaust in Europa uitvoeren door hun trouwste antisemitische bondgenoten waaronder Hitler, Heydrich, Himler, Eichmann, Goebbels & vrienden.

De Joden die aan de Tweede Wereldoorlog vooraf in Oost Europa in getto's leefden zijn in die toestand door de Joodse leiders gebracht en gehouden. De Joden in Rusland die onder die omstandigheden te lijden hadden van het kapitalisme van hun leiders zijn altijd gesteund door niet Joodse leden van de Bond. Verder terug in de tijd in Oost Europa leefde men in het Heilige Romeinse Rijk, behalve in de Joodse getto's want daar gold zelfbestuur in handen van de Joodse aristocratie. De vertrapte Joodse minderheid die aan de Tweede Wereldoorlog vooraf naar Duitsland vluchtte is opgejaagd door pogroms die zijn los gemaakt op gezag van de Joodse leiders in West Europa zoals Theodor Herzl die tevens grondlegger is van Israël en tot de dag van vandaag met zijn groep de media en internationale dynamiek domineert.

Dat de Joden die gewoon Joden in de Diaspora willen zijn zoals zij geloven dat dit van hen wordt verwacht door Gd nog altijd door andere Joodse stammen vertrapt worden, bewijzen dagelijks het Nieuw Israëlitisch Weekblad en het Centrum Informatie Documentatie Israël de familie Loonstein, Esther Voet (natuurlijk), Stichting Anne Frank Huis en nog wat leugenaars. Er kan geen enkel misverstand bestaan over de Joodse althans Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 omdat de archieven van betrokkenen Joodse leiders onweerlegbaar ervan getuigen dat zij en niemand anders dan zij de creatieve breinen, initiators, financiers, managers en profiteurs zijn zoals zij dat vooraf hebben beoogd en op schrift gesteld.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus