U bent hier: Home / Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik

Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik

by J.L. de Kreek — last modified 18-05-2017 12:45
Opgeslagen onder:

Hoofddoekjedrager Fatima Elatik krijgt 12.000 euro per maand om als directeur diversiteit de Politie te adviseren hoofddoekjes toe te staan. Fatima Elatik wil kennelijk hoofddoekdragers in een slecht daglicht stellen als profiteurs. Een andere diversiteitsknurft zei in de Volkskrant dat hoofddoekjes bij Albert Heijn heel normaal zijn dus waarom niet bij de Politie. Omdat de Politie de Staat is en Kerk en Staat gescheiden zijn.

Hoofddoekjes bij de Politie zijn uit den boze. Ook andere religieuze zichtbaar gedragen symbolen zijn uit den boze bij de Politie. Hoofddoekjes zijn wat anders dan tatoeages of piercings die inmiddels ook gangbaar zijn bij de Politie. Niemand in dienst van de overheid behoort zichtbaar religieuze symbolen te dragen. Bij Albert Heijn mag iedereen hoofddoekjes dragen. Graag zelfs. Bij de Politie niet. Ook bij de Rechtspraak niet. Diversiteit betekent niet het zichtbaar mogen dragen van religieuze symbolen door ambtenaren. 

Ambtenaren zijn neutraal. Wanneer betrokkenen geen afstand doen kunnen van hun behoefte om religieuze symbolen zichtbaar te dragen zijn het geen geschikte kandidaten voor de Politie. Diversiteit of niet. Hoofddoekjes Fatima Elatik laat zich stoer fotograferen en is lid van de PvdA. De PvdA is de partij van oorlogscrimineel Lodewijk Asscher die met kennis van de feiten liegt over de Zionistische wortels van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. Hoofddoekjesdragers bij de Politie worden dus geassocieerd met de georganiseerde misdaad van Fatima Elatik en Lodewijk Asscher.

© bovenstaande foto van Fatima Elatik is gemaakt door Marc Driessen

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus