U bent hier: Home / Jan Roos functioneel benadelen

Jan Roos functioneel benadelen

by J.L. de Kreek — last modified 18-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Wat een vet vadsig varkentje is Jan Roos. Jan Roos beklaagt zich over “links vrouwen” die zeggen dat Jan Roos aan zijn ballen moet worden opgehangen. Jan Roos moet inderdaad aan zijn ballen worden opgehangen. In de hoogste juridische boom. Jan Roos maakt zich schuldig aan betrokkenheid bij misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse staat, (voorbereiden van) internationale misdrijven, bedreigen en beledigen van mensen en bedrog in verband met het Oekraïnereferendum. Jan Roos is mogelijk ook betrokken bij de aanslag op de MH17.

Jan Roos begaat zware delicten en neemt deel aan georganiseerde misdaad. Jan Roos maakt daarbij misbruik van journalistieke rollen en vrije meningsuiting. Jan Roos heeft zijn misdaden begaan in dienst van GeenStijl. GeenStijl is van het Telegraaf-concern. De zware misdaden van Jan Roos in dienst van het Telegraaf-concern staan niet op zichzelf. Het hele Telegraaf-concern is sinds 1922 betrokken bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en ander internationaal terrorisme. De medewerkers van het Telegraaf-concern liegen keihard over de actualiteit en zijn uitvoerders van een terroristische agenda die in 1897 is vastgesteld door de helden van Geert Wilders.

Jan Roos en ook Annabel Nanninga en Ebru Umar en andere GeenStijl adepten hebben een hele grote normatieve bek de hele tijd over wat zij wel mogen en anderen niet, terwijl zijzelf prominent deelnemen aan het verhelen van door journalisten en hun vrienden begane extreem zware misdrijven. Dat klachten over het bedrog van Jan Roos in verband met het Oekraïnereferendum bij de Raad van State op niet ontvankelijkheid zijn getuit betekent niet dat Jan Roos geen bedrog heeft gepleegd. Ook het bedreigen door Jan Roos van mensen wordt nooit uitvergroot door collega's journalisten.

In Brandpunt van de KRO zit Jan Roos roze en vet als een varken aan zijn tafel in zijn huis uit te leggen dat de ander zuur is. De linkse mevrouw die kritiek heeft op Jan Roos is volgens Jan Roos de kwade genus want de teef wenst het varken ongezien de tyfus. GeenStijl en daarmee Jan Roos maken van onnodig kwetsen beroep, bedrijf en gewoonte. Tendenties, ongefundeerd en nodeloos kwetsen is het bedrijfsmotto van GeenStijl en Jan Roos. Onnodig kwetsen is synoniem voor mishandelen. Vrije meningsuiting beschermt géén nodeloos kwetsen. Voorts vergeten Grote Hoeren als Ebru Umar en Annabel Nanninga steeds dat de haatradio in Rwanda die aan de genocide vooraf ging ook alleen woordjes waren en geen daden. De Holocaust is ook met woorden -stukjes tekst- voorbereid door journalisten.

Al jaren worden pogingen gedaan GeenStijl en ook Geert Wilders te laten vervolgen omdat zij samenwerkend de idealen vervullen van de grote helden van Geert Wilders die ook de grote initiators van Hitler en de gaskamers blijken te zijn. De redactie van GeenStijl haalt de neus op voor deze feiten en beticht de boodschapper in de correspondentie van Jodenhaat en antisemitisme. GeenStijl neemt deel aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders en Annabel Nanninga lijkt te genieten van haar succesvolle Ilse Koch imitatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Tom Staal steunt terrorisme
Israël regelde Holocaust
Joden als beroepsleugenaars
Esther Voet faciliteert Jodenvervolging
FATWA: Hoofddoekjes Politie weerzinwekkend
Familie Lodewijk Asscher deporteerde Joden
Sylvana Simons is Grote Hoer
Hoofddoekjesterreur Fatima Elatik
Jan Roos functioneel benadelen
Jan Peter Balkenende voortreffelijke jurist
Irritaties om Joden
GeenStijl & TMG slopen
Beklagen over Wim Dankbaar
Adolf Hitler toffe gast!
Foute vrienden Federatief Joods Nederland
Holocaustonderwijs is psychologische oorlogsvoering
Likoed Nederland bedreigt Joden
GeenStijl is dé Nazi's
Herman Loonstein flest Jan Roos
Dodenherdenking weerzinwekkend
Joden niet bevrijd
Holocaust gecontroleerde beweging Zionisten
Hitler had gelijk
Onno Hoes is moederneuqer
Joden van Buitenveldert
Commentaar op Esther Voet
CIDI op Jodenjacht
Eric Smit niet integer
Hitlers Hersens Heten Herzl
PowNed en GeenStijl
OM-topman Bolhaar praat onzin
Liever Le Pen
Diederik Jekel is wetenschapsparasiet
Radio hét Goede Nieuws™ March For Science bewijst wetenschapsfraude
Sex met minderjarigen
Chris Klomp misbruikt kinderen
Geert Wilders moordenaar Mark Schouwink
Chris Klomp vriendje Joris Demmink
Bewijs! Jezus Christus leeft
Micha Kat steunen
Saskia Belleman aan het gas
Bijltjesdag voor Arnold Karskens
Bijltjesdag voor Sylvana Simons
Herzl bewijst gelijk Le Pen
Joris Demmink eet kinderen
Chris Klop betrokkene moord Marianne Vaatstra
Geert Wilders tekent doodvonnis
Bart Mos bedreigt Joden
Deborah Lipstadt bewijst Holocaustbedrog
Joden zijn gevaarlijk