U bent hier: Home / Jan Roos functioneel benadelen

Jan Roos functioneel benadelen

by J.L. de Kreek — last modified 18-05-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Wat een vet vadsig varkentje is Jan Roos. Jan Roos beklaagt zich over “links vrouwen” die zeggen dat Jan Roos aan zijn ballen moet worden opgehangen. Jan Roos moet inderdaad aan zijn ballen worden opgehangen. In de hoogste juridische boom. Jan Roos maakt zich schuldig aan betrokkenheid bij misdrijven tegen de veiligheid van de Nederlandse staat, (voorbereiden van) internationale misdrijven, bedreigen en beledigen van mensen en bedrog in verband met het Oekraïnereferendum. Jan Roos is mogelijk ook betrokken bij de aanslag op de MH17.

Jan Roos begaat zware delicten en neemt deel aan georganiseerde misdaad. Jan Roos maakt daarbij misbruik van journalistieke rollen en vrije meningsuiting. Jan Roos heeft zijn misdaden begaan in dienst van GeenStijl. GeenStijl is van het Telegraaf-concern. De zware misdaden van Jan Roos in dienst van het Telegraaf-concern staan niet op zichzelf. Het hele Telegraaf-concern is sinds 1922 betrokken bij de voorbereidingen op de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en ander internationaal terrorisme. De medewerkers van het Telegraaf-concern liegen keihard over de actualiteit en zijn uitvoerders van een terroristische agenda die in 1897 is vastgesteld door de helden van Geert Wilders.

Jan Roos en ook Annabel Nanninga en Ebru Umar en andere GeenStijl adepten hebben een hele grote normatieve bek de hele tijd over wat zij wel mogen en anderen niet, terwijl zijzelf prominent deelnemen aan het verhelen van door journalisten en hun vrienden begane extreem zware misdrijven. Dat klachten over het bedrog van Jan Roos in verband met het Oekraïnereferendum bij de Raad van State op niet ontvankelijkheid zijn getuit betekent niet dat Jan Roos geen bedrog heeft gepleegd. Ook het bedreigen door Jan Roos van mensen wordt nooit uitvergroot door collega's journalisten.

In Brandpunt van de KRO zit Jan Roos roze en vet als een varken aan zijn tafel in zijn huis uit te leggen dat de ander zuur is. De linkse mevrouw die kritiek heeft op Jan Roos is volgens Jan Roos de kwade genus want de teef wenst het varken ongezien de tyfus. GeenStijl en daarmee Jan Roos maken van onnodig kwetsen beroep, bedrijf en gewoonte. Tendenties, ongefundeerd en nodeloos kwetsen is het bedrijfsmotto van GeenStijl en Jan Roos. Onnodig kwetsen is synoniem voor mishandelen. Vrije meningsuiting beschermt géén nodeloos kwetsen. Voorts vergeten Grote Hoeren als Ebru Umar en Annabel Nanninga steeds dat de haatradio in Rwanda die aan de genocide vooraf ging ook alleen woordjes waren en geen daden. De Holocaust is ook met woorden -stukjes tekst- voorbereid door journalisten.

Al jaren worden pogingen gedaan GeenStijl en ook Geert Wilders te laten vervolgen omdat zij samenwerkend de idealen vervullen van de grote helden van Geert Wilders die ook de grote initiators van Hitler en de gaskamers blijken te zijn. De redactie van GeenStijl haalt de neus op voor deze feiten en beticht de boodschapper in de correspondentie van Jodenhaat en antisemitisme. GeenStijl neemt deel aan de terroristische organisatie van de helden van Wilders en Annabel Nanninga lijkt te genieten van haar succesvolle Ilse Koch imitatie.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet