U bent hier: Home / Sylvana Simons is Grote Hoer

Sylvana Simons is Grote Hoer

by J.L. de Kreek — last modified 19-05-2017 11:25
Opgeslagen onder:

Grote Hoer is een Bijbels begrip waarvan Sylvana Simons de betekenis kan opzoeken in Openbaring. Recent zijn tweeëntwintig mensen door de Amsterdamse rechtbank veroordeeld voor opruiing en racistische belediging van Sylvana Simons. De irritaties om Sylvana Simons zijn meer dan terecht. Dat ziekelijk narcisme niet alleen een aandoening is van blanken bewijst Sylvana Simons. De grootste irritaties om deze Grote Hoer zijn ontstaan door haar optreden tegen Martin Šimek in de Wereld Draait Door.

Martin Šimek vertelde vol medeleven in de Wereld Draait Door het dramatische verhaal van de “zwartjes” die dagelijks aanspoelen op Italiaanse stranden. Sylvana Simons trok onmiddellijk het onderwerp naar zich toe want ze vond dat Martin Šimek het woord “zwartjes” niet mocht gebruiken. In Afrika voeren Amerikaanse legereenheden geheime oorlogen tegen “zwartjes”. In Libië zijn na de moord op Khadaffi “zwartjes” ouderwets gelyncht. Daar hoort men Sylvana Simons niet over. Zo begaan is ze met de “zwartjes”. Het zijn altijd 'zwartjes” die als donker fruit aan bomen hangen.

Sylvana Simons zit regelmatig aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt jaarlijks bijna zeshonderdduizend EURO belastinggeld om zijn publiek namens de VARA zand in de ogen te strooien. Sylvana Simons is een 'bitch' met een te groot ego wat graag vooraan staat haar onkunde etalerend. Sylvana Simons doet met haar optreden tegen Martin Simeck bij de Wereld Draait Door de “zwartjes” die dagelijks verzuipen in de Italiaanse wateren geen goed. Ook bewijst Sylvana Simons de “zwartjes” die in Afrika ouderwets door bleke engnekken worden uitgeroeid geen dienst. Sylvana Simons is slaaf van haar blanke meesters.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus