U bent hier: Home / Sylvana Simons is Grote Hoer

Sylvana Simons is Grote Hoer

by J.L. de Kreek — last modified 19-05-2017 11:25
Opgeslagen onder:

Grote Hoer is een Bijbels begrip waarvan Sylvana Simons de betekenis kan opzoeken in Openbaring. Recent zijn tweeëntwintig mensen door de Amsterdamse rechtbank veroordeeld voor opruiing en racistische belediging van Sylvana Simons. De irritaties om Sylvana Simons zijn meer dan terecht. Dat ziekelijk narcisme niet alleen een aandoening is van blanken bewijst Sylvana Simons. De grootste irritaties om deze Grote Hoer zijn ontstaan door haar optreden tegen Martin Šimek in de Wereld Draait Door.

Martin Šimek vertelde vol medeleven in de Wereld Draait Door het dramatische verhaal van de “zwartjes” die dagelijks aanspoelen op Italiaanse stranden. Sylvana Simons trok onmiddellijk het onderwerp naar zich toe want ze vond dat Martin Šimek het woord “zwartjes” niet mocht gebruiken. In Afrika voeren Amerikaanse legereenheden geheime oorlogen tegen “zwartjes”. In Libië zijn na de moord op Khadaffi “zwartjes” ouderwets gelyncht. Daar hoort men Sylvana Simons niet over. Zo begaan is ze met de “zwartjes”. Het zijn altijd 'zwartjes” die als donker fruit aan bomen hangen.

Sylvana Simons zit regelmatig aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk van de Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt jaarlijks bijna zeshonderdduizend EURO belastinggeld om zijn publiek namens de VARA zand in de ogen te strooien. Sylvana Simons is een 'bitch' met een te groot ego wat graag vooraan staat haar onkunde etalerend. Sylvana Simons doet met haar optreden tegen Martin Simeck bij de Wereld Draait Door de “zwartjes” die dagelijks verzuipen in de Italiaanse wateren geen goed. Ook bewijst Sylvana Simons de “zwartjes” die in Afrika ouderwets door bleke engnekken worden uitgeroeid geen dienst. Sylvana Simons is slaaf van haar blanke meesters.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet