U bent hier: Home / Hidde van Koningsveld = terrorist

Hidde van Koningsveld = terrorist

by J.L. de Kreek — last modified 05-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde van Koningsveld is bestuurder van de terroristische jongeren van het Centrum Informatie Documentatie Israël. Onder het mom van Zionisme en liefde voor Israël geeft Hidde van Koningsveld leiding aan de meest antisemitische haatcampagne tegen Joden ooit. De grote inspirators van Hidde van Koningsveld zijn de initiators van Hitler en de gaskamers. De Holocaust is bedacht door de man die door Hidde van Koningsveld wordt gezien als 'founding father' van Israël.

De muntOndanks zeer overtuigende publicaties van de waarheid over de terroristische en antisemitische grondslag der Zionisten houdt Hidde van Koningsveld zijn antisemitische poten stijf en dagvaardt hij personen met nota bene Joodse achtergrond die de feiten publiceren. Hidde van Koningsveld vindt het onrechtmatig dat hij terrorist en antisemiet genoemd wordt want hij is tenslotte bestuurder van de jongeren organisatie van het CIDI en hij is Zionist en heeft liefde voor de Staat Israël.

Joden en Zionisme en Israël gaan niet samen. Hidde van Koningsveld wil het niet weten want Hidde van Koningsveld is tot op het bot vervuld van zijn antisemitisme en terroristisch opzet. Hidde van Koningsveld beweert tegen de gruwelijkheden van de Holocaust te zijn en is betrokken bij de organisatie die het hardst liegt van allemaal over de Zionistische wortels van die Holocaust en de Rechtspraak bedreigt om gelijk te krijgen. Hidde van Koningsveld kan het allemaal zelf weten want de feiten staan netjes uitgestald en geduldig toegelicht op www.holocaustles.nl.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus