U bent hier: Home / Kwade ideeën Hidde van Koningsveld

Kwade ideeën Hidde van Koningsveld

by J.L. de Kreek — last modified 09-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Om de kwade ideeën van Hidde van Koningsveld te kennen moeten de publicaties gelezen worden van de grondleggers van zijn gedachtegoed en waarvan Van Koningsveld de teksten voor zichzelf houdt. Gelukkig zijn kopieën van de teksten met de kwade ideeën van Hidde van Koningsveld gepubliceerd op www.holocaustles.nl. Daaronder de lust naar aristocratisch wereldbestuur, vergaande beperking van vrije meningsuiting en separatie van minderheden.

De muntHet gedachtegoed van Hidde van Koningsveld is zeer Nazistisch. Hidde van Koningsveld noemt zijn gedachtegoed Zionistisch om te misleiden. Ook doet Hidde van Koningsveld alsof hij lid is van de Joodse gemeenschap. Door handig bedrog van de Zionisten en journalisten van bijvoorbeeld het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf weten meeste mensen niet dat de Zionisten speciaal vergunning hebben gegeven aan het Naziregiem van Hitler om de Joden uit te roeien.

Aantal jaren geleden zijn de authentieke publicaties van de grondleggers van het gedachtegoed van Hidde van Koningsveld boven water gekomen. Daaruit blijkt zonneklaar dat de grondleggers van het moderne Zionisme er zeer antisemitische en moordlustige ideeën op nahouden en pro actief de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben voorbereid als middel tot kolonisatie van Palestina. De Zionistische leiders hebben al in 1940 toegegeven dat de Tweede Wereldoorlog hun oorlog was. Hidde van Koningsveld trekt zich niks aan van de feiten en meent dat hij onrechtmatig in zijn eer wordt aangetast met het publiceren van de waarheid.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus