U bent hier: Home / Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden

Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden

by J.L. de Kreek — last modified 13-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Best een grove belediging van Joden zoals Hitler Jan van Koningsveld meedoet met de rituele inwijding van de nieuwe torarol voor de sjoel te Almere. In het midden kan blijven of de snoge van rabbi Moshe Stiefel ook écht koosjer is, het gaat om Hitler Jan die op de beelden te zien geen of een heel klein keppeltje droeg. Hitler Jan van Koningsveld is bestuurder van de jongerenorganisatie van het Centrum Informatie Documentje Israël (CIDI).

Louter deze functie is een grove belediging van Joden. Voorts is het CIDI een zionistische organisatie. Als Zionisten iets zijn dan is het antisemitisch. Hitler Jan van Koningsveld vindt dat zijn eer en goede naam is aangetast omdat personen met Joodse achtergrond bewijzen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en Hitler Jan van Koningsveld ontmaskeren als bestuurder van een terroristische organisatie.

Nu is het zo dat in Nederland diverse personen met Joodse achtergrond worden vervolgd en gestigmatiseerd door Zionisten en hun vrienden in de journalistiek, in verband met hun eerlijke geluid. In het recente verleden, sinds de Tweede Wereldoorlog, zijn verschillende Joden vermoord of het leven zuur gemaakt door Zionisten om te zwijgen over de symbiotische samenwerking tussen de Zionisten en de antisemieten. Een gerespecteerd lid van de Joodse gemeenschap die wordt uitgescheten door Zionisten is de Joodse historicus Lenni Brenner.

Lenni Brenner is één van de personen waarnaar Hitler Jan van Koningsveld niet luistert omdat hij de samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's bewijst. Hitler Jan van Koningsveld luister ook niet naar rabbijn Aharon Leib Cohen die zegt dat Joden antizionisme toejuichen. Hitler Jan van Koningsveld luistert alleen naar zijn antisemitische zelf en vergeet dat wanneer hij bij zijn standpunten blijft het risico bestaat dat anderen voor hem zijn toekomst bepalen. Nu de feiten bekend zijn over de Zionistische grondslag van de Holocaust kan Hitler Jan van Koningsveld niet blijven doen alsof dit niks betekent.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus