U bent hier: Home / Hidde van Koningsveld abnormale Jood

Hidde van Koningsveld abnormale Jood

by J.L. de Kreek — last modified 15-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde van Koningsveld is een goed voorbeeld van een abnormale Jood. Normale Joden zijn antizionistisch en tégen een Joodse Staat. Normale Joden worden Israël genoemd. Abnormale Joden zoals Hidde van Koningsveld zijn zuiver antisemitisch met het hart van Satan en het DNA van Nazi's. Hidde van Koningsveld wil niet dat personen met een normale Joodse achtergrond criminele gedrochten als Hidde van Koningsveld ontmaskeren want dat tast zijn eer en goede naam aan. Meeste mensen verwarren Zionisten als Hidde van Koningsveld met normale Joden waardoor ze denken dat Israël een Joodse Staat is.

Hidde van Koningsveld is Zionist. Zijn bloed stroomt sneller bij tweets van Netanyahu die op dit moment de grote Nazileider is ná Adolf Hitler. Omdat Hidde van Koningsveld zo knap liegen kan en zijn vrienden in de journalistiek hem gewillig steunen bij zijn bedrog weten meeste mensen niet dat Adolf Hitler en de Zionisten vrienden waren en dat de Zionisten de antisemieten hebben geaccrediteerd om Hitler te helpen met de Endlösung. Eichmann, de Nazi die verantwoordelijk was voor het personenvervoer, ging al ruim voor de oorlog vriendschappelijk op bezoek bij de Zionisten om hun gezamenlijke idealen vorm te geven. 

De verwevenheid tussen de Zionisten en de Nazi's was zo groot dat de Zionistische leiders voor de oorlog schrijven over hun Zionistische collega's in dienst van Adolf Hitler en dat de SS is opgericht door een Zionist. Eichmann zag zichzelf als tweede Herzl. Herzl is held van Wilders en ideologisch de leermeester van Hidde van Koningsveld. Herzl is ook de leermeester van Adolf Hitler en was een grote inspiratie bron voor Eichmann om de Joden op de trein te zetten naar de kampen die de vrienden van Herzl symbiotisch samenwerkend met de SS hebben gebouwd te Auschwitz en zo. Eichmann en Hidde van Koningsveld zijn van dezelfde club. Dat maakt Hidde van Koningsveld tot een bijzonder abnormale Jood. 

Welke Jood eert de creatieve geesten die verantwoordelijk zijn voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en jaagt op zij die de Duivel in de bek fluimen? In Israël is de geestelijk vader van de Holocaust tevens de man wiens ideologie de toekomst van de burgers bepaalt. Israëli worden bestuurd volgens de terroristische doelen en idealen van de journalist die te Parijs 08 juni 1895 zijn idee voor de Holocaust noteerde in een bericht aan het wereldhuis wat later in 1940 via de onderneming Auschwitz liet bouwen om zes miljoen Joden ritueel te brandofferen voor de goede stemming van Moloch bij en tijdens de onwettige kolonisatie van Palestina, en waarnaar pleinen, straten en boulevards in Israël zijn vernoemd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus