U bent hier: Home / Hidde van Koningsveld terroriseert Joden

Hidde van Koningsveld terroriseert Joden

by J.L. de Kreek — last modified 17-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Hidde van Koningsveld terroriseert met zijn groep de Joden, waar ook ter wereld. Dat doet hij door het verspreiden van valse informatie over Joden, Zionisten, Israël en de Holocaust en door het bedreigen en beledigen van personen. Meeste mensen weten door leugens en bedrog van de Zionisten niet dat de Zionisten de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en dat de grondleggers van de zogenaamd Joodse Staat de creatieve breinen zijn van de genocide op de Joden. Deze genocide is 'on going'. De volkerenmoorden van de Zionisten zijn niet voorbij. Zionisten willen álle Joden kapot.

De muntHidde van Koningsveld vertoont zich in kringen van Joden om de schijn van Joodse herkomst te wekken. De Joodsheid van Hidde van Koningsveld is één gróte misleiding zodat mensen niet zien wat Joden écht zijn. G'wone Joden, orthodox of liberaal, hebben gemeen dat zij Zionisme en de Staat Israël áfwijzen en dat zij Onze Lieve Heer bidden en smeken dat de Staat Israël vreedzaam wordt ontbonden en dat de Heilige Staat Palestina wordt geherconstitutioneerd. De Joden leven al bijna tweeduizend jaar in de Diaspora. Dit leven in de Verstrooiing is een dwingende bepaling in het verbond tussen Gd en de Joden.

Iedereen die de Verstrooiing niet handhaaft is antisemiet, Jodenhater en terrorist en riskeert 'dire consequences' van Gd. Zionisten zijn personen die zich verzetten tegen de Franse Revolutie en de daarop volgende democratie en mensenrechten voor Joden omdat Zionisten de vroegere managers van de Joodse getto's waren en daarvan geen afstand willen doen. Joden leefde vroeger vaak in getto's. Soms vrijwillig gekozen zoals bij ultra orthodoxen en vaak gedwongen door de Zionisten en hun vrienden. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de Zionisten voor onwetmatige kolonisatie van Palestina.

Machtswellust en de lol van het tempo waarmee één en ander kon worden volbracht is de motivatie van de Zionistische leiders die nota bene sinds 1895 WOII en de Holocaust actief hebben voorbereid en gedurende de oorlog volop actief waren als 'sonderkommando's' met kampfunctie om de Joden ritueel te offeren aan Moloch.  Amerikaanse Zionisten wisten al in 1900 dat zij zes miljoen Joden zouden laten Holocausten in Europa. Een reden voor de Amerikaanse Zionisten om met de opkomst van Hitler het emigratiebeleid aan te scherpen was om de kans op Joodse slachtoffers te vergróten. De talloze citaten met virulent antisemitisme en zuiver haat en moordlust van de Zionistische leiders spreken boekdelen.

Om te voorkomen dat één en ander algemeen bekend wordt vervolgen de Zionisten iedereen die daarover publiceren want dat vinden zij antisemitisch, en bedreigen zij de Rechtspraak met 'dire consequences' om gelijk te krijgen. Het is een trucje van de Zionisten om zich voor te doen als Joden zodat zij bij antizionisme de antisemitische kaart trekken kunnen. Dat maakt indruk bij meeste mensen. Zij die de feiten kennen kijken dwars door de Zionistische bullshit heen. In Nederland worden personen met Joodse achtergrond wéér volop vervolgd door de Zionisten. De vrienden van de Telegraaf staan wéér vooraan de terroristen van Zion te steunen.

De Nederlandse Zionisten en journalisten van de Telegraaf wisten al in 1922 dat de Zionisten de Joden door de antisemitische bondgenoten en vrienden zouden laten deporteren en uitroeien omdat de Nederlandse Zionisten en de journalisten van de Telegraaf het draaiboek voor de Holocaust toen in bezit hadden en de maker op een voetstuk plaatste. Tegenwoordig is er internet en Hidde van Koningsveld heeft de leeftijd van een millennial, de zogenaamde generatie Einstein. Voortschrijdend inzicht heeft dit niet opgeleverd bij Hidde van Koningsveld. Hidde van Koningsveld gaat g'woon met z'n voet op het gas en zet vol in op zijn Jodenjacht.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus