U bent hier: Home / President Marcon: Joden daders Holocaust

President Marcon: Joden daders Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 18-07-2017 11:30
Opgeslagen onder:

Volgens de Franse President zijn Joden de daders van de Holocaust. Marcon kan het weten want hij heeft gewerkt voor een onderneming van de familie Rothschild. Volgens de site van het CIDI zegt Marcon dat antizionisme een nieuwe vorm is van antisemitisme. De Zionisten van het CIDI spreken dit niet tegen terwijl Jodendom en Zionisme juist haaks staan op elkaar en Joden antizionisme toejuichen. Zionisten zijn geen Joden ook al beweert Marcon van wel. Marcon steunt de groep die verantwoordelijk is voor WOII en de Holocaust.

De muntDe Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn projecten van de Zionisten in samenwerking met de familie van de oud werkgever van Marcon. Dat kan iedereen weten want de Zionisten hebben hun plannen voor oorlog en Holocaust opgeschreven en gepubliceerd. De documenten circuleren sinds 1895 gecontroleerd onder betrokkenen. De Zionisten zijn al die tijd volop gesteund door de pers en journalistiek. Al in 1922 was de Telegraaf in bezit van de plannen voor de Holocaust die zijn geschreven door de oprichter van Israël. 

Als antizionisme het nieuwe antisemitisme is dan zijn Joden en Zionisten aan elkaar gelijk en is er geen andere conclusie mogelijk dan dat de Joden de daders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hidde Jan van Koningsveld jaagt vandaag namens de Zionisten op personen met Joodse achtergrond die de feiten van de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust openbaren. Ook neemt Hidde Jan van Koningsveld deel aan het bedreigen van de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties om gelijk te krijgen. Dankzij Hidde Jan van Koningsveld en President Marcon gaan Joden een zeer onzekere toekomst tegemoet.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus