U bent hier: Home / Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert

Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert

by J.L. de Kreek — last modified 20-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Het grappigste bewijs dat Hidde Jan van Koningsveld, bestuurder van de jongerenorganisatie van het Centrum Informatie Documentatie Israël, een Nazi is wordt geleverd door een cartoon in Der Angriff van propaganda-minster Goebbels. Daarin staat onder de kop “Ein Nazi färth nach Palestina” twee voldane Joden in de Duitse openbare ruimte afgebeeld die in alle vrijheid tegen elkaar zeggen: “Waarom gaat hij daarheen? Heeft hij dat nodig? Hij heeft ons toch hier?”

Met “hij” wordt Hitler bedoeld. Met “daar” wordt Palestina bedoeld. Met “ons” worden de Joden bedoeld. Dus in de cartoon in Der Angriff vragen twee tevreden Joden in Duitsland zich af waarom Hitler naar Palestina wil want hij heeft de Joden toch in Duitsland? Het antwoord is omdat de Zionisten een verbond hebben gesloten met de Nazi's van Hitler om Israël te stichten en de Joden onvrijwillig te deporteren en te Holocausten als opmaat tot de kolonisatie van Palestina.

Beetje zuur intellectueel grapje in Der Angriff van Goebbels wat nogmaals de symbiotische samenwerking bevestigt tussen de Zionisten en de Nazi's om de Joden  uit te roeien en Palestina te koloniseren voor de Nazi's. Door het liederlijke bedrog van Hidde Jan van Koningsveld en andere Zionisten weten meeste mensen niet dat er helemaal geen onderscheid bestaat tussen Zionisten en Nazi's. Zionisten zijn dé Nazi's. Ook staan de tekens NAZI voor de afkorting van de samenwerking tussen de Nationaalsocialisten en Zionisten. 

De Nazi's en de Zionisten zijn één. Het onderscheid wat Zionisten maken tussen Nazi's en henzelf is kunstmatig om te misleiden. De Zionisten hebben immers de Endlösung en de Holocaust bedacht en de ernstige misdrijven doen en/of laten plegen door hun trouwe antisemitische vrienden en bondgenoten. Hitler is door Zionisten gefinancierd. De familie Bush regelde bankzaken. Ook is Auschwitz op particulier initiatief van Zionisten symbiotisch met de SS gebouwd. Er kan geen enkele twijfel bestaan over het feit dat de Holocaust door Zionisten is bedacht omdat het creatieve Zionistische brein zelf zijn ideeën op schrift heeft gesteld.

Vandaag vormen de antisemitische doelen en idealen van de grondleggers van Israël de basis voor beleid en strategie van deze zogenaamd Joodse Staat wat niks anders is dan voortzetting van het Naziregiem van Adolf Hitler. Hidde Jan van Koningsveld vindt het natuurlijk niet leuk dat Israël een Nazistaat wordt genoemd want Hidde van Koningsveld is Zionist en vindt dat hij Joods is en dat de naam Israël aan een Natie toebehoort terwijl het al duizenden jaren de naam is van de Joodse mensen in de Diaspora. De Zionisten hebben de Nazi's groot gemaakt om de Joden uit te roeien en Palestina te Koloniseren. 

Overigens is ook aan collega Elkan van der Raaf van Hidde Jan van Koningsveld te zien dat zij Nazi's zijn. Die Van der Raaf is net zo'n fascistoïde verschijning als Constant Kusters. Vandaag jagen de Nazi's nog altijd op Joden. Hun vrienden in de journalistiek en media zwijgen. Voorop alle merken van de Telegraaf Media Groep (TMG). Dat Hidde Jan van Koningsveld en Elkan van der Raaf nooit vertellen dat de Telegraaf al in 1922 en 1924 in bezit kwam van het eerste en tweede deel van de plannen voor oorlog en Holocaust en de Zionistische maker op een voetstuk plaatste is natuurlijk een veeg teken voor deze Nazi's.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus