U bent hier: Home / Hans Knoop collega Pieter Menten

Hans Knoop collega Pieter Menten

by J.L. de Kreek — last modified 21-07-2017 09:32
Opgeslagen onder:

Hans Knoop is de oud journalist van de Telegraaf die zich deze dagen laat bewieroken door de publieke omroepen omdat hij oorlogscrimineel Pieter Menten heeft ontmaskerd. Hans Knoop en Pieter Mensen waren collega's. De Telegraaf, de krant waarvoor Hans Knoop werkte, had de plannen voor oorlog en Holocaust al in 1922 in bezit. Geschreven door de inspirators van Hans Knoop en Pieter Menten. Hans Knoop is zo empathisch met de Joden dat hij niemand vertelt dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en hij dat wel weet.

De Zionisten weten heel goed dat hun eigen leiders en niet de antisemitische bondgenoten de Endlösung en de Holocaust bedacht hebben. Hans Knoop weet dat ook heel goed want hij is over de bewijzen geïnformeerd. Het staat allemaal netjes uitgelegd op www.holocaustles.nl. GeenStijl met de grote bek nu over alles en iedereen is onderdeel van de groep ondernemingen die de managers en directors van de Holocaust sinds 1922 volop hebben gesteund. Hans Knoop woont in België. In België zijn de regels voor strafvervolging van misdadigers als Hans Knoop anders dan in Nederland. Ook is het verblijf in een Belgische cel minder makkelijk dan in een Nederlandse cel.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus