U bent hier: Home / Kees van der Staaij pleegt genocide

Kees van der Staaij pleegt genocide

by J.L. de Kreek — last modified 21-07-2017 11:56
Opgeslagen onder:

Kees van der Staaij van de SGP is in de Amerikaanse media een hetze begonnen tegen het Nederlands euthanasiebeleid want de SGP verzet zich tegen het 'voltooid leven'. De Nederlandse wet verzet zich tegen de internationale misdrijven en het terrorisme die 'christen' Kees van der Staaij samenwerkend met (Amerikaanse) politici en journalisten in Moslimlanden doet en/of laat plegen. Kees van der Staaij is schuldig aan het voltooid leven van miljoenen onschuldige burgers.

Tot nu is het niet mogelijk gebleken de genocide van Kees van der Staaij in moslimlanden te laten vervolgen. Eenvoudigweg omdat de Hoge Raad zich verslikt in de kwestie en met het internationaal gewoonte recht in strijdt 03 december 2010 bepaalt dat door politiek ambtsdragers begane genocide een ambtsmisdrijf is wat alleen vervolgd kan worden na een opdracht door de Kroon of de Tweede Kamer. Kees van der Staaij moet zijn eigen genocide in Moslimlanden vervolgen en pist ondertussen via de Amerikaanse media ongefundeerd, tendentieus en nodeloos kwetsend het Nederlands euthanasiebeleid af om zijn enorme ego op te poetsen.

 

 

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus