U bent hier: Home / Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld

Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld

by J.L. de Kreek — last modified 22-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Personen met Joodse achtergrond krijgen via de Politie aanzeggingen Jodenvervolging om te zwijgen over de Zionistische grondslag van de Holocaust en het besturen van een terroristische organisatie door Hidde Jan van Koningsveld. Hidde Jan van Koningsveld dreigt autoriteiten met afschrikwekkende gevolgen om personen met Joodse achtergrond te vervolgen voor smaad of laster omdat zij de waarheid publiceren over het Nazisme der Zionisten. Meeste mensen maken geen onderscheid tussen Joden en Zionisten terwijl Zionisten juist de grootste antisemieten zijn op aarde.

De muntHidde Jan van Koningsveld strijdt tegen de waarheid en de feiten over de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hij riskeert daarmee zeer grote persoonlijke problemen want besturen van een terroristische organisatie is strafbaar gesteld met levenslang. Betrokkenheid bij voorbereiden van de volgende Holocaust zoals Hidde Jan van Koningsveld doet is ook strafbaar. Assimilerende en emanciperende Joden zijn consequent beschermd schrijven de Zionisten in 1897 in de protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel. Ook ontbonden de Zionisten toen eenzijdig de mensenrechten voor de Joden hen verachtend als bedelaars.

In 1897 hadden Joden in West Europa geen last van antisemitisme want zij waren door de Franse Revolutie daarvan verlost. Dat er sprake was van antisemitisme in Europa en dat de Joden daarom een veilig thuis in Israël moeten hebben is een terroristische leugen van de Zionisten omdat het antisemitisme verdampt was na de Franse Revolutie in West Europa en de Zionisten hun trouwe antisemitische vrienden aanzette tot Jodenhaat en erger, juist omdat het antisemitisme verdween en de Zionisten de Joden zonder antisemitisme niet in een houtgreep houden kunnen. Hidde Jan van Koningsveld weet of kan weten dat hij de feiten liegt ten behoeve van de terroristische organisatie die schuldig is aan de Holocaust door het doen en/of laten plegen van de volkerenmoord op de Joden. 

Hidde Jan van Koningsveld strijdt dezelfde strijd als Hitler en Eichmann en die andere Nazi's tegen de Joden. Hidde Jan van Koningsveld is het Zionistische gezicht van de Nazistische januskop van een bestuurlijk lichaam van Israël. Internet is heel handig tegenwoordig bij en tijdens de permanente opleiding die juristen en journalisten als Hidde Jan van Koningsveld nodig hebben om niet voor vies vuig vuil nazi zwijn te worden uitgemaakt zoals nu met Hidde Jan van Koningsveld gebeurt. Wat is er logisch aan de bedreigende, beledigende en virulent antisemitische uitlatingen van de Zionistische leiders wanneer zij geacht worden de Joden te beschermen?

Niks natuurlijk. Zionisten zijn helemaal geen Joden. Ook geen beschermers van Joden. Joden schreeuwen al meer dan 120 jaar van de daken dat Zionisme juist haaks staat op het Jodendom en in strijd is met De Wet. Hidde Jan van Koningsveld viert hypocriet Simchat Thora (Vreugde der Wet) en veegt tegelijk zijn reet af met Het Woord! Nu treft Hidde Jan van Koningsveld op zijn pad naar destructie van de Joden personen met Joodse achtergrond die hij giftig maakt met zijn voortbouwend gezeik en gezever over smaad of later in verband met het terrorisme en Holocaustbedrog van Hitler Jan! In de straat van de slachtoffers van Hidde Jan van Koningsveld zijn alvast struikelstenen gelegd met de tekst “hier woont een Jood die straks op last van Hidde Jan van Koningsveld wordt weggehaald door de Politie”.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus