U bent hier: Home / Hidde Jan van Koningsveld ende Joden

Hidde Jan van Koningsveld ende Joden

by J.L. de Kreek — last modified 23-07-2017 06:00

Hidde Jan van Koningsveld is niet Joods. Dat is te herkennen aan zijn mening. De opinie van Hidde Jan van Koningsveld over het Zionisme en de zogenaamd Joodse Staat Israël bewijst onweerlegbaar dat Hidde Jan van Koningsveld niet Joods is. Hidde Jan van Koningsveld neemt vormen aan die Joods lijken. Dit maakt hem vanzelfsprekend niet tot Jood. De inhoud van de mening is bepalend of iemand geen Jood is. Mensen die zeggen dat antizionisme een nieuwe vorm van antisemitisme is zijn zelf zuiver antisemitisch.

Zionisme is een antisemitische, antidemocratische en fascistoïde ideologie van personen die extreem wraakzucht, bloeddorstig en gewelddadig zijn en zeer ver gaan in hun bedrog. Zionisme is de ideologie van psychopaten die tegen beter weten in willen dat de hele wereld hun leugens gelooft. Om iedereen zover te krijgen bedreigen zij de Rechtspraak met afschrikwekkende consequenties om in het gelijk gesteld te worden. Hidde Jan van Koningsveld die bestuurder is van de club der Zionisten ontkent de bedreigingen en klaagt over smaad en laster wanneer de Nazistische grondslag van zijn ideologie aan het licht wordt gebracht.

Hidde Jan van Koningsveld kan het vet krijgen. Zionisten zijn geen Joden. Hidde  Jan van Koningsveld is niet Joods. Hidde Jan van Koningsveld is Nazi, knap gecamoufleerd als Zionist en daarmee zeer zeker niet Joods. Heel makkelijk zoeken op internet naar de feiten die bewijzen dat Jodendom en Zionisme inderdaad haaks staan op elkaar en dat het Zionisme juist uit is op dominantie en vernietiging van de Joden en het Jodendom. Alle bewijzen van deze waarheid komen uit de archieven van Zionisten. De feiten zijn altijd bekend geweest onder Zionisten. Zelfs de Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad waren ermee bekend in 1922 reeds.

Nu proberen de Zionisten weer hun trucjes uit en verkrijgen zij overal waar zij operationeel zijn meer antisemitisme zoals dat gebakken zit in de idealen van de grote Zionistische leiders. Antisemitisme als smeerolie voor de Zionisten om hun zaakjes te regelen. Het staat allemaal netjes uitgelegd op www.holocaustles.nl. Hidde Jan van Koningsveld en zijn vrienden willen het niet weten. Toegeven, de feiten zijn aanstootgevend. Journalisten met Zionistische idealen zijn de grote voortrekkers van Hitler en de gaskamers. Het zijn hoofdzakelijk Zionisten en journalisten en hun vrienden die blijven liegen en bedreigen opdat de wereld de leugens accepteert. 

De journalistiek is een broedplaats voor creatieve terroristische breinen. De Zionistische kinderen zijn de terroristen van morgen. Gepokt en gemazeld in de leugens die Zionisten nu zo'n 120 jaar generatie op generatie vertellen en ze hebben er verdomd veel succes mee. Esther Voet, Hanna Luden, Hans Knoop, Lodewijk Asscher, Hidde Jan van Koningsveld. Ze zijn allemaal bekend met de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en ze zijn bekend met de voortbouwende plannen en realisatie daarvan waaraan zij stuk voor stuk bijdragen. Hidde Jan van Koningsveld dreigt en intimideert met dagvaardingen en dergelijken en lijkt te verwachten dat naar zijn pijpen gedanst wordt.

Dat gaat niet gebeuren. De Zionisten mogen geen volgende kans krijgen om hun kunsten te vertonen. Er moet nog afgerekend worden met de kunsten der Zionisten uit het verleden. Op zijn minst moeten de Zionisten en dus Israël de 'wiedergutmachung' terug betalen die onverschuldigd zijn betaald. Voorts moeten de Zionisten en Israël de schade vergoeden die zij overal veroorzaakt hebben en thans nog veroorzaken. Hitler Jan van Koningsveld sommeert per twitter dus een sommatie per blog om alvast te beginnen met betalen moet hij kunnen waarderen.

Share |
comments powered by Disqus