U bent hier: Home / Strijd om Tempelberg

Strijd om Tempelberg

by J.L. de Kreek — last modified 24-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Tempelberg-rellen afgelopen dagen zijn begonnen te Basel 29-31 augustus 1897 toen de Zionisten besloten dat Joden verachtte bedelaars zijn en geen mensenrechten bezitten. Hidde van Koningsveld, bestuurder van een jongerenorganisatie van het Centrum Informatie Documentatie Israël vertelt het niet uit zichzelf. Dat hij één van de frontsoldaten is van Zion die in de media propagandistisch en met leugens het zicht weghoudt op de waarheid en de feiten.

De strijd om de Tempelberg is -zoals altijd- van de Zionisten en Katholieken voor macht over de Joden en Moslims en hun heiligdommen. Voor vele is het misschien moeilijk te geloven, door het harde liegen van Hidde van Koningsveld en zijn vrienden, dat de Tempelberg-strijd eigenlijk de voortbouwende kruistocht is van de Christenheid. Ook al het positieve van overwegend westerse zogenaamd christelijke politici voor Israël is onderdeel van de ouderwetse strijd van de Christenheid om macht. Zionisten en Katholieken en Fascisten en Antisemieten en Nazi's staan antropologisch en anderszins zo dicht bij elkaar dat het synoniemen zijn. In 1940-1945 hebben de Zionisten de Europese Joden doen en/of laten vergassen door hun antisemitische bondgenoten als opmaat voor de actuele door hen uitgelokte Tempelberg-rellen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus