U bent hier: Home / Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog

Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog

by J.L. de Kreek — last modified 26-07-2017 09:44
Opgeslagen onder:

Onderzoek in Zionistische en andere archieven bewijst dat de ideologisch leiders van Hidde Jan van Koningsveld de grote voortrekkers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Talrijke authentieke documenten waarmee de groep van Koningsveld vanzelfsprekend bekend is. Hidde Jan van Koningsveld doet zich graag voor als Jood terwijl hij dat niet is want Zionisme staat haaks op Jodendom. Hidde Jan van Koningsveld is een parasiet. Hij infiltreert de Joodse gemeenschap om de Joden een slechte naam te geven.

De muntDe manier waarop de Zionisten tegenwoordig oorlog en volkerenmoord voorbereiden is soortgelijk aan hun methoden en technieken van voor de Tweede Wereldoorlog. Net als toen worden de Zionisten volop gesteund door dezelfde beroepsgroep en organisaties, zoals journalisten en de Telegraaf. Dat meeste mensen niet weten dat Zionisten zuiver antisemitisme is en dat de Zionisten de grote voorbereiders zijn van Hitler en de gaskamers betekent niet dat Hidde Jan van Koningsveld geen bestuurder is van een terroristische organisatie.

Naar aanleiding van het openbare opreden van Hidde Jan van Koningsveld is negatieve kritiek geuit op zijn Zionisme en het feit dat hij als Zionistisch leider de schuld van de Zionisten aan de Holocaust verheelt. Hidde Jan van Koningsveld laat het er niet bij zitten en dagvaardt personen die de waarheid en de feiten publiceren om te zwijgen. Hidde Jan van Koningsveld wil niet begrijpen dat zijn Zionisme in strijd is met het Jodendom en dat hij door zijn Zionisme betrokken is bij bedrog in verband met de laatste Holocaust en tevens bij de voorbereidingen op de volgende Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus