U bent hier: Home / Nazi's reizen naar Palestina

Nazi's reizen naar Palestina

by J.L. de Kreek — last modified 27-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn onderdeel van de Nazireis naar Palestina. Om het grondgebied te koloniseren, het te ontdoen van de oorspronkelijke Semitische bewoners, economische achterland te roven en de Tempelberg te Jeruzalem te bezitten voor de bouw van de volgende Kruisvaarderskerk. Hidde Jan van Koningsveld en zijn collega's zijn de reisleider. Dat meeste mensen niet weten dat Hidde Jan van Koningsveld en zijn collega's Nazi's zijn komt omdat meeste mensen niks leren op school.

Het hele onderwijs en ook de journalistiek zijn erop gericht iedereen kennis te onthouden over het feit dat Hidde Jan van Koningsveld en zijn vrienden dé Nazi's zijn. De Nazi's bestonden niet alleen uit Hitler en Himmler en Eichmann enzo. De groep der Nazi's is altijd veel groter en veel internationaler geweest. De initiators van het Nazisme zijn de oprichters van Israël en de ideologisch leiders van Hidde Jan van Koningsveld en de helden van Geert Wilders. Dat de Nazi's op reis zijn naar Palestina en daarvoor de Joden offeren blijkt uit de reisbrochure die de Nazi's al sinds 1895 verspreiden.

Goebbels heeft er zelfs helemaal speciaal een munt en een advertentie in Der Angriff aan besteedt. Hidde Jan van Koningsveld is lid van de groep der besturende of wetgevende Nazi's. Adolf Hitler en Eichmann waren de uitvoerende Nazi's. Hidde Jan van Koningsveld kan zelf in authentieke onvervalste bronnen van Internet zien dat Nazibloed door zijn aderen stroomt en dat in zijn borstkas het hart van een Nazi eerste klas dit Nazibloed door zijn Naziaderen pompt. Er is helemaal nooit een onderscheid geweest tussen Zionisten en Nazi's. Wat onderscheid lijkt te zijn is kunstmatig opgewekt door de Zionisten om te misleiden.

Hidde Jan van Koningsveld laat anderen graag geloven dat zijn Nazisme gelijk staat aan Jodendom. Dat doet hij door Ivriet te spreken, de Sjoel te bezoeken, zogenaamd actief lid te zijn van de Joodse gemeenschap, Israël te steunen en pro Zionisme te zijn. Helemaal precies zoals Eichmann ook was. Als de omstandigheden ernaar zijn is Hidde Jan van Koningsveld de volgende persoon die de Joden op de trein zet. Jezus Christus waarschuwde tweeduizend jaar geleden al  in Openbaring 2 vers 9 voor de zogenaamde Joden. Personen die doen alsof zij Joden zijn en dat niet zijn. Zionisten zijn Nazi's die zich camoufleren als Joden om de Joden en het Jodendom te vernietigen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus