U bent hier: Home / Beatrice de Graaf steunt terrorisme

Beatrice de Graaf steunt terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 29-07-2017 09:05
Opgeslagen onder:

Historicus en terrorisme-expert Beatrice de Graaf die regelmatig te zien is aan de tafel van oorlogscrimineel Matthijs van Nieuwkerk, staat vandaag met rechtsgeleerde Ernst Hirsch Ballin in de Volkskrant. Professor Beatrice de Graaf van de Universiteit van Utrecht steunt terrorisme en heeft het historisch besef van een ééncellige.

Het is vandaag 29 juli 2017. De aanslagen in de VS zijn van september 2001. In de tussen liggende jaren is academicus Beatrice de Graaf niet in staat gebleken de bronnen te vinden die bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort omdat dit technisch absoluut niet kan, terwijl ze wel zo'n mooi podium heeft bij de oorlogscriminelen van de Wereld Draait Door om het publiek de feiten te onderwijzen.

Ook de misslag van de Hoge Raad van 03 december 2010 in verband met de genocide van Hirsch Balling en zijn collega's in Irak is Beatrice de Graaf niet opgevallen (ECLI:NL:HR:2010:BO0198). Dit arrest legaliseert door politiek ambtsdragers gepleegde genocide en zet de hele rechtsgeschiedenis op de kop. Niet voor Beatrice de Graaf. Die ziet het niet. Net als alle journalisten die het terrorisme en de genocide van de Nederlandse politiek steunen. 

In het artikel in de Volkskrant zegt Ernst Hirsch Ballin: “De professionaliteit van de nationale terrorismecoördinator is erg hoog”. De professionaliteit van de nationale terrorismecoördinator is zo hoog dat hij of zij niemand vertelt dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen ingestort kunnen zijn en dat de beslissing van Hirsch Balling om de oorlog in Irak politiek te steunen een eerste klas oorlogsmisdaad is. 

De Jihad neemt Neder;land op de korrel omdat de nationale terrorismecoördinator nog altijd de Nederlandse leiders van het internationaal terrorisme en de internationale misdrijven in Moslimlanden de hand boven het hoofd houdt. De negativiteit van Geert Wilders en de medewerkers van de Telegraaf Media Groep over de vijand bij en tijdens gewapend conflict én de algemene leugens in de media en politiek over 9/11 én de illegale;e oorlogen in Moslimlanden én de terrorisme gerelateerde leugens van Hidde Jan van Koningsveld en zijn vrienden over Zionisme, Israël en de Holocaust, zijn dé drijvende kracht achter de gewelddadige en gewapende Jihad tegen Nederland en bondgenoten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus