U bent hier: Home / Grenzeloze Jodenhaat Hidde Jan van Koningsveld

Grenzeloze Jodenhaat Hidde Jan van Koningsveld

by J.L. de Kreek — last modified 29-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

CIDI Jongerenorganisatie bestuurder Hidde Jan van Koningsveld is dermate geabsorbeerd door zijn Jodenhaat dat hij met geen mogelijkheid afstand nemen kan van zijn vooroordelen om onbevangen en los van de Zionistische indoctrinatie de feiten te zien en daar de bijpassende conclusies aan te verbinden. Hidde Jan van Koningsveld verdedigt zijn Zionisme als een leeuw en wil helemaal niks weten van de eeuwen oude Joodse wetten die Zionisme ronduit verbieden. Hidde Jan van Koningsveld zal denken dat niemand de regels van het verbond tussen Gd en de Joden op hem persoonlijk handhaven kan.

De muntToeval wil dat Zionisme niet alleen haaks staat op de eeuwen oude Joodse wetten en tradities. Zionisme is ook in strijd met de openbare orde en het verbod op betrokkenheid bij terrorisme en internationale misdrijven. Zionisten zijn hofleveranciers volkerenmoord. Ook de indianen zijn uitgeroeid door de vroege Zionisten. Het hedendaags Zionisme is gegrondvest door de ideologisch leider van Hidde Jan van Koningsveld die tevens door Wilders als held wordt gezien. Ook de Telegraaf bewondert deze opperantisemiet. 

Theodore Herzl wordt geportretteerd als redder van de Joden, hij die de Joden van het antisemitisme heeft verlost. Het tegendeel is waar. Theodor Herzl is grondlegger van het moderne antisemitisme toen hij en zijn vrienden eind 19e eeuw constateerde dat het antisemitisme in ieder geval in West Europa welhaast was verdampt. In de publicaties over Theodore Herzl wordt hij steeds geciteerd uit zijn literaire teksten terwijl zijn virulente antisemitisme en haatzaaien onbesproken blijft. Theodor Herzl, de man die hoog wordt gehouden als oprichter van Israël is het creatieve brein van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Hidde Jan van Koningsveld treedt in zijn Zionistische voetsporen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus