U bent hier: Home / Moord op Peter Klashorst (2)

Moord op Peter Klashorst (2)

by J.L. de Kreek — last modified 31-07-2017 06:00
Opgeslagen onder:

De bekende kunstenaar Peter Klashorst heeft HIV en TBC staat op GeenStijl. Peter Klashorst denkt dat hij lijdt aan een gevorderd stadium van AIDS en daaraan dood gaat. Door zijn HIV zullen artsen Peter Klashorst volgens protocol behandelen als Aids-patiënt waardoor hij zal komen te overlijden aan de medicijn-massamoord van de Pharmachemie en een groep extreem corrupte wetenschappers. GeenStijl is niet zo sportief voor Peter Klashorst te bewijzen dat AIDS helemaal niet door HIV wordt veroorzaakt.

Dat bij Peter Klashorst HIV is gevonden is helemaal niet erg zolang hij niet ook bijvoorbeeld TBC krijgt omdat artsen dan protocollair het verstand verliezen en hun patiënten vergiftigen met de medicijnen die vijanden van de mensheid verplicht laten voorschrijven. Freddie Mercury is ook op die manier om het leven gebracht. Freddie had nog geleefd als zijn artsen niet in de AIDS en HIV fabels hadden geloofd

Ook in de tijd van Freddie was het voor elke basisarts makkelijk te zien dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt want HIV is een VIRUS en AIDS is een syndroom, bovendien deugen de conclusies in de wetenschappelijke artikelen van de zogenaamde AIDS wetenschappers niet. Deze Mengele-wannabes bewijzen in hun wetenschappelijke publicaties aan de hand van zuivere meetgegevens dat AIDS niet door HIV wordt veroorzaakt en ze concluderen het tegenovergestelde.

Heeft allemaal te maken met veel geld verdienen ten kosten van anderen. Mogelijk heeft dit bedrog in de medische wetenschap ook te maken met volkerenmoord, of bijvoorbeeld de wil homo's en excentriekelingen uit te roeien. HIV komt onder westerlingen vooral voor bij individuen die als Peter Klashorst het ervan nemen en niet de hele dag bewust met hun gezondheid bezig zijn. De grote wetenschappers te Parijs die HIV hebben ontdekt bewijzen ook dat mensen daarvan zelf genezen.

Iedereen kan meerdere keren in het leven HIV krijgen zonder dat men er iets aan overhoudt want HIV veroorzaakt geen ziekte. HIV is aanwezig bij mensen bij wie op enigerlei wijze het immuunsysteem uit balans is. Dat is bij stress bijvoorbeeld. Of te veel zonnen. Iedereen met een beetje verstoord immuunsysteem kan HIV overgedragen krijgen. HIV is een 'marker'. Wanneer iemand HIV heeft is dat het gevolg van een immuunsysteem uit balans, niet de oorzaak. HIV wordt pas een probleem wanneer de patiënt als AIDS-patiënt behandeld wordt omdat het naast HIV ook een andere aandoening bezit.

Peter Klashorst is nu de pineut. Hij zal de verkeerde behandeling krijgen omdat hij volgens protocol AIDS heeft. Bij Peter Klashorst moet zijn TBC gwoon als TBC worden behandeld. Zijn HIV moet worden behandeld volgens de methode van Juliane Sacher. Een Duitse arts die HIV ziet zoals het is. Heel veel zeer bekwame wetenschappers zijn de wetenschappelijke mening toegedaan dat AIDS niet de oorzaak is van HIV. Deze mensen worden uit gescheten door de hufters die de protocollen bepalen waarmee ze Peter Klashorst en Freddie Mercury vermoorden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus