U bent hier: Home / Ziek van Eberhard van der Laan

Ziek van Eberhard van der Laan

by J.L. de Kreek — last modified 31-07-2017 09:31
Opgeslagen onder:

Iedereen is zo begaan met Eberhard van der Laan. Zomergasten afgelopen zondag was ontroerend en een memorabele monumentale aflevering. Burgemeester Eberhard van der Laan heeft kanker. Uitgezaaide longkanker. Hij is pas 62. Die andere ziekte van Eberhard van der Laan, die veel dodelijker is dan zijn kanker, komt niet aan de orde bij het innoverende VPRO. De hypocrisie van Eberhard van der Laan is zijn pathologie waarmee hij miljoenen mensen het leven zuur maakt. Eberhard van der Laan was namens de PvdA minister in het kabinet-Balkenende IV.

Als dank voor zijn zwijgen over de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Balkenende in Moslimlanden heeft Eberhard van der Laan de functie van burgemeester te Amsterdam gekregen. EEberhard van der Laan is jurist. Hij is de naamgever van het prestigieuze advocatenkantoor Kennedy van der Laan. Dit is het kantoor wat GeenStijl verdedigt in verband met het referendumbedrog. Eberhard van der Laan is geen politicus zegt hij. Hij is burger met een bijkans toevallige rol in het bestuur.

Als jurist presteert Eberhard van der Laan ook beroerd naar de mensen toe. 03 december 2010 deed de Hoge Raad een nogal bizarre uitspraak over door politiek ambtsdragers begane genocide. Dat sloeg op de door Eberhard van der Laan gesteunde genocide van Balkenende in Irak. De Hoge Raad besliste dat door politiek ambtsdragers begane genocide een ambtsmisdrijf is en dus door de politici zelluf vervolgd moet worden. Dat gebeurt niet want niemand in de Tweede Kamer vervolgt de Tweede Kamer en de ministers voor schuld aan genocide. Ook staat Eberhard van der Laan niet op de barricade omdat dit arrest van Nederland een bananenrepubliek maakt. Dat de VPRO niks hierover zegt is ook een hele grote schande.

Eberhard van der Laan steunt als oud minister en PvdA man de meest weerzinwekkende misdrijven van Nederlandse politici in Moslimlanden en VPRO trakteert hem op een avondje uit. Het mag een wonder heten dat de geweldadige of gewapende Jihad zich nog niet gewroken heeft op Amsterdam. Eberhard van der Laan is een misselijke man met zijn praatjes. Iemand met grote woorden en tegelijk een kleine zielige kereltje die te laf is om de feiten te benoemen en zijn vrienden van het CDA de reet kust om zijn positie zeker te verzekeren. Stel je voor dat Eberhard van der Laan had gezegd dat oorlogsmisdadiger Balkenende moet worden vervolgd voor de illegale oorlog in Irak, dan had iedereen hem geloofd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus