U bent hier: Home / Chris Klomp verdedigt pedofielen

Chris Klomp verdedigt pedofielen

by J.L. de Kreek — last modified 01-08-2017 05:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad verdedigt pedofielen. Chris Klomp heeft een dagtaak aan het laten verwijderen van filmpjes op youtube waarin hij wordt ontmaskerd. Meer in het bijzonder verdedigt Chris Klomp journalistiek de criminele organisatie van ambtenaren waaraan Joris Demmink leiding heeft gegeven en wat structureel kinderen gedwongen laat verdwijnen en misbruiken voor geld.

Chris Klomp is meer dan eens op de concrete feiten gewezen. Hij blijft wegkijken en mensen die deze crimineel in de journalistiek ontmaskeren beschuldigen van smaad en laster. Het bedrog van Chris Klomp gaat niet alleen over de structureel kindermisbruik en zware misdrijven van de Nederlandse kinderbescherming. Chris Klomp beschuldigd en belastert hele groepen mensen omdat ze hem zijn zin niet geven. 

Chris Klomp is het voorbeeld van wat er mis is in de journalistiek. Journalisten zijn buitengewoon arrogant en hooghartig, menen de waarheid in pacht te hebben en steunen massaal middels nepnieuws zeer extreme misdrijven van Nederlandse ambtenaren. Dat is een oud fenomeen want journalisten blijken de grote initiators te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust

Ook maken journalisten zich massaal schuldig aan holocaustbedrog en liegen ze welhaast allemaal over de aanslagen in de VS 11 september 2001, de oorlog en genocide van het westen in Moslimlanden, AIDS/HIV en meer. De journalistiek is een grote leugenfabriek en Chris Klomp verdient daar zijn geld mee. Chris Klomp kan niet zo goed tegen kritiek en heeft een stemgeluid wat meer weerzin wekt dan het gerochel van Bert Brussen.

Update reactie Chris Klomp:

Subject: Re: Chris Klomp verdedigt pedofielen
Date: Monday 31 July 2017, 13:20:41
From: Chris Klomp
To: "Jeroen @ Goede Nieuws"

Lieve Jeroen,

Hoewel ik weet dat je ontoerekeningsvatbaar bent en niet weet wat je zegt, zal ik toch reageren.

Ik heb je al eerder gezegd dat ik in mijn loopbaan als journalist duizenden verhalen heb geschreven, onder meer over Jeugdzorg, kindermisbruik en gerechtelijke dwalingen. Meer verhalen dan jij ooit hebt geschreven, de vraag hier is dan ook wie wie aan het verdedigen is...

Ik heb overigens an sich geen enkele moeite met het verdedigen van pedofielen. Dat zijn ook mensen en pedofilie is niet strafbaar. Het lijkt mij buitengewoon lastig en moeilijk om als pedofiel door het leven te gaan. Ik heb meer respect voor pedofielen die alles in het werk stellen om op een vreedzame manier te leven, dan voor droeftoeters die vanuit hun huisje het internet bevuilen met leugens en bedrog.

Ik heb ook geen dagtaak aan het verwijderen van filmpjes, ik meld filmpjes van mensen die niet de beschaving in zich dragen om het debat met argumenten te voeren.

Ik wens je nog een fijne dag verder en ik zie je wel in de rechtszaal als je de aangifte tegen mij en mijn collega's eenmaal rond hebt!

Met gepaste groet,

Chris Klomp
Journalist

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus