U bent hier: Home / Esther Voet super antisemiet

Esther Voet super antisemiet

by J.L. de Kreek — last modified 03-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Esther Voet, journalist van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en oud voorzitter van het CIDI, is, net als Hidde Jan van Koningsveld, een hele grote Jodenhater. Esther Voet en Hidde van Koningsveld doen alsof zij Joden zijn terwijl dat helemaal niet kan want zij steunen Israël en zijn Zionistisch. Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld bedriegen iedereen de moeder over de Zionistische grondslag van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Oogmerk van de Zionisten is snel veel geld verdienen over de rug van de Joden.

De muntDat dit de feiten zijn blijkt in een oogopslag uit de publicaties van de Zionistische leiders die de Zionistische organisatie en de Staat Israël opgezet hebben. Deze publicaties dateren van de periode 1895 tot 1940 en worden nooit besproken tijdens Holocaustles op school of aan de universiteiten. Historici als Therry Baudet kunnen weten hoe het zit alleen die zijn zo geil op Esther Voet dat ze haar vuile spelletjes meespelen.

Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld zijn super antisemieten. Ze beheersen zichzelf genoeg om niet de hele dag met brede gebaren of de romantiek van de SS hun antisemitisme te demonstreren. Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld zijn antisemiet door te doen alsof antisemitisme en antizionisme hetzelfde zijn en Joden en Zionisten ook hetzelfde zijn. Er is geen enkele sprake van dat Joden zich bezondigen aan Zionisme of steunen van Israël. Joden zijn altijd tegen Zionisme en de Staat Israël geweest.

Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld vertellen uit hen zelf helemaal niks over het (grote) belang voor de Joden van handhaving van de Drie Eden. Esther Voet en Hidde jan van Koningsveld camoufleren hun antisemitisme door naar de sjoel te gaan Ivriet te spreken en de Jiddische mamma en pappa uit te hangen. Adolf Wichmann was precies zo. Sprak Ivriet, bezocht de Zionisten vriendschappelijk, zag net als Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld de grote journalist en Zionist Theodor Herzl als moreel voorbeeld. De bewijzen tegen Esther Voet en Hidde Jan van Koningsveld spatten van het Internet.

Op www.holocaustles.nl staat netjes uitgelegd hoe het zit met de Zionisten en hun antisemitisme, en wordt stap voor stap aan de hand van authentieke onvervalste citaten van de grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky bewezen dat zij de grote initiators zijn van Hitler en de gaskamer. Herzl heeft te Parijs 08 juni 1895 zijn idee voor de Holocaust opschrift gesteld in een bericht aan het wereldhuis van de familie Rothschild. Deze familie heeft middels de onderneming Auschwitz laten bouwen. De locatie van het kamp is uitgekozen door de leden van Betar. De Zionistische jongerenorganisatie van de antisemitische held van Wilders die als eerste de beruchte Bruinhemden voerde ter onderscheiding.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus