U bent hier: Home / Esther Voet bedriegt Politie

Esther Voet bedriegt Politie

by J.L. de Kreek — last modified 04-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Esther Voet heeft aangifte gedaan tegen ene @MisterRightness in verband met berichten op Twitter die voor Esther Voet over de grens zijn. In de aangifte bij de Politie zegt Esther Voet dat ze “een prominent gezicht vanuit de Joodse gemeenschap” is en dat ze wordt gezien als “een spreekbuis namens de Joden in Nederland”. Ook is Esther Voet hoofdredacteur van het “Joodse” opinieweekblad “Nieuw Israëlitisch Weekblad”. Esther Voet is geen spreekbuis namens de Joden in Nederland. Esther Voet is geen prominent gezicht vanuit de Joodse gemeenschap.

Esther Voet is Zionist en staat achter Israël net als Hitler Jan van Koningsveld. Dit betekent automatisch dat Esther Voet een hele grote antisemiet en smerige terrorist is want de Zionisten zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers en jagen vandaag misbruiksmakend van recht op personen met Joodse achtergrond die de waarheid en de feiten publiceren over de Zionistische grondslag van de Holocaust want Esther Voet vindt dat antisemitisch.

Joden bidden en smeken dat het eindelijk eens tot de mensheid doordring dat Zionisten hele grote antisemitische bedriegers zijn die zich opstellen als vertegenwoordigers van de Joden om het Jodendom kapot te maken. De gettomanagers vroeger noemde zich ook “spreekbuis voor de Joden”. Dan nog dat achterlijke “Nieuw Israëlitisch Weekblad”. Het NIW is een Nazidekmantel en had de plannen voor oorlog en Holocaust al in 1922 in bezit de makers op een voetstuk plaatsend, net als de Telegraaf.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus