U bent hier: Home / Chris Klomp weerzinwekkend onbetrouwbaar

Chris Klomp weerzinwekkend onbetrouwbaar

by J.L. de Kreek — last modified 06-08-2017 06:00
Opgeslagen onder:

In het profiel van zijn FaceBookaccount schrijft Chris Klomp dat hij ooit “huurwoordenaar” was. Wie serieus met Chris Klomp communiceert over de zeer ernstige misstanden in de kinderbescherming krijgt eerder de indruk dat Chris Klomp ooit "huurmoordenaar" was. Chris Klomp reageerde per e-mail op eerdere beschuldigingen dat hij niet bereid is naar de criminele jeugdzorgfeiten te kijken. Hij mailde “ik heb interesse in keiharde bewijzen over misstanden. Niet in gekke complotverhalen met bizarre aannames en luie gevolgtrekkingen”. Vervolgens is Chris Klomp keihard bewijs gestuurd waarna hij onmiddellijk dreigt met de politie.

Chris Klomp manipuleert het nieuws en vervormt feiten waardoor hij willens en wetens bijdraagt aan het ernstige misbruik en de moorden door de kinderbescherming. Een moordenaar hoeft niet zelf fysiek de moord te plegen om moordenaar te zijn. Chris Klomp laat weten “geen interesse te hebben” in de verhalen over het misbruik en de verkrachting en moorden van de jeugd door de kinderbescherming of de betrokkenheid van Joris Demmink daarbij en dreigt met de politie omdat de toon van berichten hem niet aanstaan terwijl zakelijk verslag van de feiten wordt gedaan. 

De communicatie met Chris Klomp bewijst dat Micha Kat en Nico van der Ham en Wim Dankbaar gelijk hebben over Chris Klomp dat hij weerzinwekkend onbetrouwbaar is en zijn journalistieke werk opzettelijk verzaakt en daarmee bijdraagt aan extreme misdrijven waaraan ook Joris Demmink deelneemt. Het slechte journalistieke werk wat Chris Klomp levert is exemplarisch voor de Nederlandse perskaart journalistiek. Ook het aanmatigen van de waarheid en het intimideren en dreigen van mensen die de corruptie bloot leggen is exemplarisch voor de journalistiek. 

Journaliste Esther Voet doet aangifte tegen personen met Joodse achtergrond wegens antisemitisme omdat ze bewijzen dat journalisten met Zionistische ambities de initiators zijn van WOII en de Holocaust. Journalist Hidde van Koningsveld doet iets soortgelijks. Journalist Arnold Karskens bedreigt en beledigt wanneer de oorlogsmisdaden van zijn vriend Fred Teeven aan de orde zijn. Journalist Jort Kelder doet aangifte wanneer hij op de misdrijven van de VVD wordt gewezen. Journalist Chris Klomp dreigt met de politie wanneer hij op de misdrijven van de kinderbeschermers en Joris Demmink gewezen wordt.

GeenStijl steunt Geert Wilders bij en tijdens misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en voorbereiden van deportatie en genocide. Journaliste Eva Jinek deelt de lakens met haar corrupte collega's en verwent ze in de late uurtjes aan haar tafel. Géén journalist blijkt de journalistieke wil te bezitten aan te tonen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen zijn ingestort. Geen journalist bezit de wil om aan te tonen dat AIDS niet door HIV veroorzaakt wordt. Terwijl de feiten voor het oprapen liggen. De journalisten maken collectief en individueel wél het werken onmogelijk van vele anderen die wél gedesinteresseerd zijn in de ernstige misstanden in de kinderbescherming en de zware misdrijven van Joris Demmink.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus