U bent hier: Home / Vijandigheden van Chris Klomp

Vijandigheden van Chris Klomp

by J.L. de Kreek — last modified 06-08-2017 06:05
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is buitengewoon vijandig naar personen die hem en anderen informeren over de extreme misdrijven in de kinderbescherming en die van Joris Demmink. Onmiddellijk begint hij met neerbuigende lulkoek in reactie op goed gedocumenteerde informatie waardoor blijkt dat Chris Klomp met zijn publicaties kennelijk willens en wetens de criminele organisatie van ambtenaren steunt wat structureel minderjarigen gedwongen laat verdwijnen en misbruiken voor geld.

In de persoonlijke communicatie is Chris Klomp agressief. Dreigt om de haverklap met de Politie en treitert iedereen van YouTube die zijn mening niet deelt. Chris Klomp maakt slachtoffers en niet alleen onder de paar “haters” waar Chris Klomp een hekel aan heeft. Chris Klomp intimideert ook via Twitter in het algemeen de groep die hem nu op de kroel heeft omdat Chris Klomp gwoon een vervelend naar ventje is wat van het schoolplein getreiterd moet worden. Chris Klomp is een perskaart parasiet. Iemand die wegkijkt van de feiten en opzettelijk voorkomt dat anderen zicht krijgen.

Op het terrein van de kinderbescherming zijn enkele personen heel goed geïnformeerd omdat ze alles van dichtbij meemaken. Er zitten slechts een handvol mensen met hun neus bovenop de corruptie van de kinderbeschermers en het is niet Chris Klomp. Dit is niet alles. Chris Klomp kijkt ook weg van de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Joris Demmink. Hij is niet geïnteresseerd in verhalen daarover. Wel is Chris Klomp die voor zijn talrijke volgers verslag doet van rechtszaken, geïnteresseerd in misdaad. Vreemd. Dus. Nu wil het toeval dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bedacht blijken te zijn door journalisten. 

Ook zijn het journalisten die vandaag jagen op personen met Joodse achtergrond die de waarheid en de feiten publiceren over de schuld van journalisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Die voortbouwend is en waarvoor journalisten vandaag de voorbereidingen treffen. Sommige slachtoffers van Chris Klomp voelen zich zeer ernstig bedreigd door Chris Klomp. Chris Klomp is meer dan een zeer slechte journalist. Chris Klomp is een opzettelijke prutser die voor het oog van de goed geïnformeerde boodschapper schijt heeft aan de feiten, waardoor hij als journalist steun verleent aan de criminele organisatie van ambtenaren wat structureel kinderen misbruikt.

Het is te hopen voor Chris Klomp dat de strafrechter dit niet strafbaar vindt omdat kindermisbruikers op de laagste trede van de sociale detentie ladder staan. Dan zal Chris Klomp niet alleen aan zijn peuken zuigen. Micha Kat heeft gelijk over de collega's van de perskaartjournalistiek waaronder Chris Klomp die dermate niet spoort dat hij onderzocht moet worden. De meer dan passieve agressiviteit van Chris Klomp loopt de spuigaten uit. Ook zijn uitermate schofterige reacties wanneer hij de feiten toegespeeld krijgt met alle tekst en uitleg daarbij zijn meer dan schandalig.

Op Chris Klomp is het woord tuigjournalist van toepassing. Dat is vervelend voor hem want Chris Klomp is van het soort tuig van men liever niet vrij heeft rondlopen in een gwoon beschaafd land. Laf de perskaart misbruiken om criminele kindermisbruikende ambtenaren te steunen is net zoiets als zelf op de achterbank van het ambtsvoertuig van Joris Demmink in de Pinocchio bar opgepikte minderjarigen verkrachten. In de kinderbescherming worden kinderen tot 400% meer misbruikt dan door gewone burgers. Nergens is het kindermisbruik hoger en nergens lopen kinderen meer risico dan in de kinderbescherming.

Jongens en meisjes worden bij elkaar opgesloten om te misbruiken. Het misbruik wordt gefilmd met bewakingscamera's en niemand doet wat. Ook het personeel misbruikt de opgesloten kinderen. Het is ongeveer 50/50. Van Allicia Winklaar is bijvoorbeeld bekend dat zij toen ze nog een baby was eerst na de UHP smetstrepen in de schaamstreek had en zich verstrekte en dagen huilde als ze niet bij mamma was. Ook is van Allicia Winklaar bekend dat haar ouders het goed deden en dat de crisismanager van BJZ haar per se wilde laten oppakken. De vader van dit meisje is eergisteren vervolgd als 'jeugdzorg stalker' omdat huh “klootzak” heeft gezegd tegen deze crisismanager van BJZ. Die zaak stink zo vreselijk dat het bevreemdt dat Cris Klomp het niet uit zichzelf ruikt als rechtbankverslaggever.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus