U bent hier: Home / Chris Klomp grote persparasiet

Chris Klomp grote persparasiet

by J.L. de Kreek — last modified 07-08-2017 08:55
Opgeslagen onder:

In onderzoek naar internationaal terrorisme en kindermisbruik duikt de naam op van journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad als persoon die zijn rol misbruikt om zeer ernstige door ambtenaren begane misdrijven onder de pet te houden. Chris Klomp schrijft zonder te onderzoeken. Chris Klomp kopieert officiële beslissingen van rechters zonder de zaken zelf of de context aan deugdelijk onderzoek te onderwerpen. Chris Klomp is fout en misschien wel fouter dan fout.

De zaak nu met Wim Dankbaar is een goed voorbeeld. Chris Klomp publiceert daarover deze ochtend in het Algemeen Dagblad want Wim Dankbaar krijgt vandaag te horen of hij een verbod krijgt tot contact met de moeder van Marianne Vaatstra. Wie de moeite neemt met Wim Dankbaar mee te denken komt tot de ontdekking dat Wim Dankbaar gelijk kan hebben en dat een cruciaal bewijs de zogenaamde kluisverklaring is van ene Faek die ongewild getuige geweest zou zijn van de moord op Marianne Vaatstra.

Het bijzondere aan deze kluisverklaring is dat er van bronnen op internet geen enkel betrouwbare ontkenning van de betrouwbaarheid van deze verklaring te vinden is. Faek ontkent de verklaring niet. Van Chris Klomp of Peter R. de Vries is geen enkel ontspannen interview met Faek te vinden waarin Faek de verklaring ontkent. Het meest bijzondere is dat het Openbaar Ministerie tot op heden niks laat weten over deze verklaring. Het OM is niet zelden bereid via een persbericht op de site een opinie te geven.

Over de zogenaamde kluisverlating van Faek zegt eigenlijk alleen Wim Dankbaar iets. Ook levert Wim Dankbaar allemaal andere informatie waaruit blijken kan dat de zaak van Wim Dankbaar goed moet worden onderzocht omdat iedereen heel graag weten wil of de verklaring van Faek betrouwbaar is. Chris Klomp laat nergens overtuigend zien dat deze verklaring onbetrouwbaar is en pist wel de hele tijd samen met Peter R. de Vries op Wim Dankbaar terwijl het inderdaad zo kan zijn dat Jasper Steringa onschuldig vast zit en de moeder van Marianne Vaatstra onder druk haar oude vriend Wim Dankbaar niet meer zien wil.

Niet uit het oog mag worden verloren dat volgens de verkalring van Faek hij zijn getuigenis over de moord op Marinanne Vaatsra  op de dag van de moord bij de politie heeft afgelegd. Indien het waar is dat Justitie vanaf dag één op de hoogte was van de ware toedracht van de moord op Marianne Vaatsra is iedereen dus 18 lang bedrogen door de autoriteiten die de samenleving moeten beschermen tegen misdrijven. Dát is de mistand waar het Wim Dankbaar om gaat. Niet is te begrijpen dat Chris Klomp of Peter R. de Vries daarvoor geen oog hebben.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus